Cape Marigold Problems: What's Wrong With My Cape Marigold

Innholdsfortegnelse:

Cape Marigold Problems: What's Wrong With My Cape Marigold
Cape Marigold Problems: What's Wrong With My Cape Marigold

Video: Cape Marigold Problems: What's Wrong With My Cape Marigold

Video: Cape Marigold Problems: What's Wrong With My Cape Marigold
Video: Cape Marigolds Feb 8, 2023 Phoenix AZ 2024, Kan
Anonim

Cape ringblomst (Dimorphotheca), med en tusenfrydlignende vår- og sommerblomst, er en attraktiv plante og lett å dyrke. Noen ganger er det for lett, da det kan spre seg og naturliggjøre seg til nærliggende åkre og enger. Også k alt regnmarigold eller værprofet, det finnes noen få varianter av cape ringblomst, men ingen er relatert til ringblomsten til tross for dens vanligste betegnelse. Cape ringblomst-problemer er ikke vanlige, men de mindre problemene nedenfor kan påvirke dem.

Problemer med Cape Marigold-planter

Gitt de riktige forholdene, kan problemer med cape ringblomst begynne med deres invasjon og stoppe den. Begrens dem til passende steder i landskapet der de lett kan holdes tilbake. Deadhead regelmessig for å forhindre spredning.

For rik jord skaper Dimorphotheca-problemer. Denne blomsten vokser godt i sandholdig, godt drenerende jord og vil til og med vokse i endret leire. Et attraktivt dekke av mulch hjelper til med å holde på fuktigheten. Hvis du spør hva som er g alt med cape ringblomsten min, fordi den vokser over og flopper, kan jorden være for rik.

Det oppstår noen ganger problemer med at ringblomster som ikke blomstrer på de varmeste sommerdagene. Fortsett å vanne lett. Blomstrer oftegå tilbake når temperaturen faller tilbake rundt 27 C eller mindre.

Cape ringblomstproblemer kan omfatte bladlus tegnet av ømt, ungt løvverk. Hvis du ser en sverm i det området av plantene dine, spreng dem av med hageslangen. Hvis plantene er for ømme for denne behandlingen, spray med insektmiddelsåpe eller neemolje. Hold øye med dem på nærliggende planter, da de kan sverme rundt dem også. Slipp et stativ med marihøner i blomsterbedene dine for å gjøre kort med plagsomme bladlus.

Ikke tillat trengsel i sengene dine når du dyrker denne afrikanske tusenfrydslektningen. Cape ringblomst problemer inkluderer soppsykdom, så god luftsirkulasjon er avgjørende. Vann ved røttene, siden å bli våt løv øker sjansene for soppproblemer. Hvis du ser mugg på bladene, behandle med hagebruksåpespray.

Anbefalt: