Coe's Golden Drop Plum: How To Grow Coe's Golden Drop Gage Trees

Innholdsfortegnelse:

Coe's Golden Drop Plum: How To Grow Coe's Golden Drop Gage Trees
Coe's Golden Drop Plum: How To Grow Coe's Golden Drop Gage Trees

Video: Coe's Golden Drop Plum: How To Grow Coe's Golden Drop Gage Trees

Video: Coe's Golden Drop Plum: How To Grow Coe's Golden Drop Gage Trees
Video: Thinning the Golden Gage greengage 2024, Kan
Anonim

Green Gage-plommer produserer frukt som er supersøt, en ekte dessertplomme, men det er en annen søt gageplomme k alt Coe's Golden Drop plomme som konkurrerer med Green Gage. Interessert i å lære å dyrke Coe's Gold Drop gage-trær? Følgende gage-treinformasjon diskuterer dyrking av Coe's Golden Drop-plommer.

Gage Tree Information

Coe's Golden Drop-plommer ble avlet fra to klassiske plommer, Green Gage og White Magnum, en stor plomme. Plommen ble oppdrettet av Jervaise Coe, i Suffolk på slutten av 1700-tallet. Coe's Golden Drop plomme har den allestedsnærværende søte, rike, gage-lignende smaken, men balanseres av de sure egenskapene til White Magnum, slik at den er søt, men ikke overdrevent.

Coe's Golden Drop ser ut som en tradisjonell gul engelsk plomme med den typiske ovale formen kontra den rundere formen til gage-forelderen, pluss at den er betydelig større enn Green Gage-plommer. Den kan oppbevares i kjøleskapet i mer enn en uke, noe som er uvanlig for plommer. Denne store fristeinsplommen, med sin balanserte smak mellom søtt og syrlig, gjør en veldig ettertraktet kultivar.

How to Grow Coe's Golden Drop Gage Trees

Coe's Golden Drop er ensensesong plommetre som høstes i midten av september. Den trenger en annen pollinator for å sette frukt, for eksempel Green Gage, D’Agen eller Angelina.

Når du dyrker Coe's Golden Drop Gage, velg et sted i full sol med godt drenerende, leirholdig til sandholdig jord som har en nøytral til sur pH på 6,0 til 6,5. Plasser treet slik at det enten er sør- eller østvendt i et skjermet område.

Treet bør nå sin modne høyde på 7-13 fot (2,5 til 4 m.) innen 5-10 år.

Anbefalt: