Millennials And Gardening: Lær om den nye Millennial Gardening Trend

Innholdsfortegnelse:

Millennials And Gardening: Lær om den nye Millennial Gardening Trend
Millennials And Gardening: Lær om den nye Millennial Gardening Trend

Video: Millennials And Gardening: Lær om den nye Millennial Gardening Trend

Video: Millennials And Gardening: Lær om den nye Millennial Gardening Trend
Video: May Front Garden Tour - My English Garden - 2023 2024, Kan
Anonim

Har millennials garden? De gjør. Millennials har et rykte for å bruke tid på datamaskinene sine, ikke i bakgårdene. I følge National Gardening Survey i 2016 var over 80 prosent av de 6 millioner menneskene som begynte med hagearbeid året før, tusenårige. Les videre for mer informasjon om millennial hagetrenden og hvorfor millennials elsker hagearbeid.

Gardening for Millennials

Trenden med tusenårshager kan komme som en overraskelse for noen, men den er ganske godt etablert. Hagearbeid for millennials inkluderer både grønnsaksplasser i bakgården og blomsterbed, og gir unge voksne sjansen til å komme seg ut og hjelpe ting å vokse.

Millennials er begeistret for å plante og vokse. Flere personer i denne aldersgruppen (21 til 34 år) engasjerer seg i hagen sin enn noen annen aldersgruppe.

Why Millennials elsker hagearbeid

Millennials elsker hagearbeid av samme grunn som eldre voksne gjør. De tiltrekkes av hagearbeidstilbudene for avslapning og tilbringer gjerne litt av sin dyrebare fritid utendørs.

Amerikanere, generelt, tilbringer det store flertallet av livet innendørs, enten på jobb eller sover. Dette gjelder særlig den yngre yrkesaktive generasjonen. Millennials er rapportert å tilbringe hele 93 prosent av tiden sin i huset eller bilen.

Hagearbeid får millennials utendørs, gir en pause fra jobbbekymringer og tilbyr tid borte fra dataskjermen. Teknologi og konstant tilkobling kan stresse unge mennesker, og planter gir gjenklang med millennials som en utmerket motgift.

Millennials og hagearbeid passer godt på andre måter også. Dette er en generasjon som verdsetter uavhengighet, men som også er bekymret for planeten og ønsker å hjelpe den. Hagearbeid for millennials er en måte å øve på selvforsyning og bidra til å forbedre miljøet på samme tid.

Det er ikke dermed sagt at alle eller til og med de fleste unge voksne har tid til å jobbe med store grønnsaksplasser i bakgården. Millennials husker kanskje med glede foreldrenes hager, men kan rett og slett ikke kopiere den innsatsen.

I stedet kan de plante en liten tomt, eller noen få beholdere. Noen millennials er begeistret over å få inn potteplanter som bare krever litt aktiv pleie, men som gir selskap og hjelper til med å rense luften de puster inn.

Anbefalt: