Hageredskaper for barn – Lær om typer hageredskaper for barn

Innholdsfortegnelse:

Hageredskaper for barn – Lær om typer hageredskaper for barn
Hageredskaper for barn – Lær om typer hageredskaper for barn

Video: Hageredskaper for barn – Lær om typer hageredskaper for barn

Video: Hageredskaper for barn – Lær om typer hageredskaper for barn
Video: List of Gardening Tools and Garden Vocabulary in English | Learn Names of Objects In the Garden 2024, April
Anonim

Hagearbeid er kjempegøy for barn og kan bli en aktivitet de vil like gjennom hele livet som voksne. Før du slår de små løs i hagen, er det imidlertid viktig å få dem i gang med sitt eget sett med hageredskaper i barnestørrelse. Voksne redskaper er for store, tunge, og noen hageredskaper i full størrelse kan være utrygge for ungdommene. Les videre for informasjon om valg av verktøy for barn.

Om hageverktøy for barn

Noen ideer for hageverktøy i barnestørrelse inkluderer raker, hakker og spader. Dette er grunnleggende nødvendigheter og selges ofte i sett. Disse mindre versjonene av verktøy for voksne er best for barn fra syv år og oppover.

Vannkanne er gøy (spesielt for småbarn), og i dette tilfellet er en solid, lett plastvannkanne mer praktisk. Pass på at størrelsen er passende, siden fulle vannkummer kan være for tunge for de små.

Hagehansker bør være en vane for gartnere i alle aldre. De holder små hender rene og fri for klistremerker, splinter og insektbitt. Pass på at hanskene puster, og at de sitter godt, men ikke for stramt.

Håndverktøy som sparkel, spade ogspade er egnet for litt yngre barn, fra omtrent fem år. Mange håndverktøy kommer i sett, ofte med en fargesterk veske.

Trillebårer er tilgjengelige i en rekke størrelser, og de passer akkurat for barn som liker å frakte ting. Trillebårer i barnestørrelse holder ikke så mye, men de er solide nok for en liten mengde mulch eller noen få blader, og de tipper ikke lett.

Tips om sikker bruk av hageredskaper for barn

Når det gjelder valg av verktøy for barn, er det best å bruke litt mer og investere i solide verktøy, for eksempel de med metallhoder og trehåndtak. Plastverktøy kan være greit for de yngste gartnere (småbarn), men billig hageverktøy for barn kan være frustrerende og ta mye av moroa ut av hagearbeid.

Lær barna at hageredskaper kan være farlige, inkludert spader, river, hakker og sparkler. Barns hageredskaper er ikke leker, og barn bør få vist hvordan de bruker dem på riktig måte.

Minn dem på å bære hageredskaper med de spisse endene vendt ned. På samme måte bør raker, spader og hagegaffler aldri plasseres på bakken med tindene eller bladene vendt opp.

Slik at barn kan lære grunnleggende pleie av verktøyene sine, må de få en vane med å rengjøre og legge dem riktig etter hver bruk.

Anbefalt: