What Is A Cobweb Houseleek: How To Grow A Cobweb Succulent Plant

Innholdsfortegnelse:

What Is A Cobweb Houseleek: How To Grow A Cobweb Succulent Plant
What Is A Cobweb Houseleek: How To Grow A Cobweb Succulent Plant

Video: What Is A Cobweb Houseleek: How To Grow A Cobweb Succulent Plant

Video: What Is A Cobweb Houseleek: How To Grow A Cobweb Succulent Plant
Video: BEST TIPS | HOW TO CARE FOR SEMPERVIVUM COBWEB HENS AND CHICKS | SEMPERVIVUM ARACHNOIDEUM 2024, Kan
Anonim

Spinwebsukkulenten er medlem av høne- og kyllingklanen, og vokser utendørs året rundt i de fleste deler av USA og andre kalde områder. Disse er monokarpiske planter, noe som betyr at de dør etter blomstring. Generelt produseres mange forskyvninger før blomstringen skjer. Fortsett å lese for å lære mer om denne interessante høne- og kyllingplanten.

Hva er en Cobweb Houseleek?

En favoritt utendørsplante, spindelvevhøner og kyllinger vokser kanskje allerede i hagen eller beholderen din. Denne interessante planten er dekket med en spindelvevlignende substans, noe som gjør den ettertraktet av mange dyrkere.

Vitenskapelig k alt Sempervivum arachnoideum, dette er en lavtvoksende rosett dekket med nett. Weber strekker seg fra bladspissen til spissen og masse i midten. Bladene til denne planten kan være røde eller forbli grønne, men midten er dekket med den webby substansen. Rosetter er 3-5 tommer (7,5 til 12,5 cm.) brede i modenhet. Hvis den får nok vokserom, vil den sette ut babyer for å danne en tett matte, som vokser raskt for å fylle en beholder.

Med et fibrøst rotsystem fester den seg og vokser med liten oppmuntring. Bruk den til en vegg, steinhage, eller et hvilket som helst område hvor en klamrende ogsprederosett har plass til å vokse.

Cobweb Houseleek Care

Selv om den er tørketolerant, klarer denne planten seg bedre med regelmessig vanning. Som med de fleste sukkulenter, la dem tørke godt mellom vanning. Plant i en raskt drenerende, endret saftig jord for å unngå for mye vann på røttene.

Spinwebsukkulenten vokser flott som bunndekkende plante i et solrikt område. Gitt rom og tid, vil den naturalisere og dekke et område. Kombiner spredeplanten med bunndekkende sedum og andre sempervivums for et utendørs sukkulentbed som varer hele året.

Denne planten blomstrer sjelden i dyrking, spesielt innendørs, så du kan forvente at den vil være der en stund. Hvis den blomstrer, vil den være midt på sommeren med røde blomster. Fjern den døde planten fra forskyvningene når blomstringen har opphørt.

Anbefalt: