Sunrise Succulent Info: Lær om Sunrise Succulent Plant Care

Innholdsfortegnelse:

Sunrise Succulent Info: Lær om Sunrise Succulent Plant Care
Sunrise Succulent Info: Lær om Sunrise Succulent Plant Care

Video: Sunrise Succulent Info: Lær om Sunrise Succulent Plant Care

Video: Sunrise Succulent Info: Lær om Sunrise Succulent Plant Care
Video: Got some stretched out succulents? #succulents #succulentlove #plantcare #plantcaretips 2024, April
Anonim

Soloppgangs-sukkulenten er en vakker blanding av lys grønn og roserød, alt bundet sammen i en lettstelt, kompakt sukkulentplante. Fortsett å lese for å lære mer om hvordan du dyrker en soloppgangsplante og pleie av soloppgang-sukkulenter.

Sunrise Succulent Info

Anacampseros telephiastrum ‘Variegata’-sukkulenter, oftere k alt soloppgangssukkulenter, er små planter hjemmehørende i Sør-Afrika som vokser i en tett matte av rosetter. De kan vokse til en høyde på 15 cm høye, selv om de vanligvis velter før de når sin fulle høyde og vokser i et mer horisont alt, sveipende mønster.

Dette skaper en attraktiv spredning av individuelle strukturer som er like brede som høye. Plantene vokser imidlertid veldig trege, så denne effekten kan ta lang tid. De er kjent for fargen på bladene deres, en burgunder til lys rose som kryper inn i knallgrønt, vanligvis på den nyeste veksten. På undersiden er bladene knallrosa. Om sommeren produserer de små, knallrosa blomster.

How to Grow a Sunrise Plant

Til tross for at de er hjemmehørende i Afrika, er sukkulenter ved soloppgang ikke særlig tolerante for direkte sollys eller intens varme. De presterer best ilyst, indirekte sollys med tempererte forhold og mye luftstrøm. De er hardføre ned til USDA sone 10a, og i kaldere soner bør de dyrkes i containere og bringes innendørs i de kalde månedene.

Røttene er svært utsatt for å råtne, og derfor bør plantene vannes sparsomt og dyrkes i ekstremt godt drenerende jord. I de sovende vintermånedene bør de vannes enda mindre, bare når jorda er beintørr.

Bortsett fra råtnende problemer, er Anacampseros-sukkulenter i utgangspunktet problemfrie og lider sjelden av skadedyr eller sykdommer. De er tøffe, tørketolerante, lett å tilpasse seg containerlivet og helt nydelige.

Anbefalt: