Gardening To-Do List: Chores For July In The Upper Midwest

Innholdsfortegnelse:

Gardening To-Do List: Chores For July In The Upper Midwest
Gardening To-Do List: Chores For July In The Upper Midwest

Video: Gardening To-Do List: Chores For July In The Upper Midwest

Video: Gardening To-Do List: Chores For July In The Upper Midwest
Video: 🍅 Live: July Gardening Guide: Essential To-Do List for Your Vegetable Garden (REPLAY) 2024, Kan
Anonim

Juli i Upper Midwest-hagen er en travel tid. Dette er den varmeste måneden i året og ofte tørr, så vanning er viktig. Dette er også når oppgavelisten for hagearbeid inkluderer mye vedlikehold av planter og til og med forberedelse for høstgrønnsaker.

Upper Midwest Gardening i juli

Tørkeforhold er typiske i juli i Minnesota, Michigan, Wisconsin og Iowa, så det er viktig å holde på med vanningen. Noen ettårige kan trenge vann en eller to ganger om dagen. Innfødte planter er vanligvis tolerante for de lokale forholdene. Gress, hvis du ikke vil at det skal gå i dvale, bør vannes regelmessig.

Dine blomstrende ettårige planter kan også ha nytte av gjødsel gjennom hele måneden, så snart blomstringene begynner å vise seg. Juli er tiden for å gjødsle plenen for andre gang i vekstsesongen.

Som hagen din trives midt på sommeren, vil også ugresset gjøre det. Fortsett å luke og dra for å holde sengene under kontroll. Akkurat nå kan dette være en daglig oppgave.

Det er også mye vedlikehold som skal utføres på staudene, blomstene og buskene dine i juli. Deadheading av blomster vil hjelpe å holde dem blomstrende lenger, for eksempel. Noen andre oppgaver å gjøre inkluderer å ta stiklinger av blomstrende busker, trimme eldre stokk på klatreroser ogbringebær, og delende dagliljer og iris.

Juli Hageoppgaver i grønnsakslappen

Selv om de fleste av plantene dine allerede vil være i bakken, er det fortsatt oppgaver for grønnsakshagen akkurat nå. Midten av juli er omtrent det rette tidspunktet for å begynne å så grønnsaker direkte til høsten, inkludert salat, grønnkål, spinat, løk, kålrot og rødbeter.

Start innhøsting av alle grønnsaker etter behov i hele juli for å oppmuntre til mer produksjon. Fjern planter som har boltet seg i varmen.

Overvåking for skadedyr og sykdommer

Som med ugress, er det viktig å holde seg på toppen av skadedyr og sykdom. Sjekk de mest sårbare plantene daglig. Noen av de mer vanlige problemene du kan støte på i øvre Midtvest-hagen inkluderer:

  • Tomatbladflekksykdommer – Fjern blader etter hvert som tegn på infeksjon vises.
  • Bakterievisne på agurk – Håndter agurkbiller med økologisk skadedyrbekjempelse.
  • Squashvineborer – Forhindr angrep ved å dekke til nedre stengler der insektene legger egg.
  • Kålorm – Bruk et flytende raddeksel eller støv eller spray korsblomstrede grønnsaker med en biologisk kontroll.
  • Blomsterende råte på tomater – Hold plantene dekket og jorden fuktig.

Selvfølgelig, ikke glem å nyte hagen din i juli. Dette er en flott tid for å nyte varme kvelder utendørs, og nyte alt du har dyrket i år.

Anbefalt: