What Is A Shield Fern: Lær om Southern Shield Fern Care

Innholdsfortegnelse:

What Is A Shield Fern: Lær om Southern Shield Fern Care
What Is A Shield Fern: Lær om Southern Shield Fern Care

Video: What Is A Shield Fern: Lær om Southern Shield Fern Care

Video: What Is A Shield Fern: Lær om Southern Shield Fern Care
Video: Care Tips For Ferns | Houseplant Tips & Tricks 2024, April
Anonim

Hvis du leter etter skyggeelskere som ikke er plaget av hjortesøking, prøv å dyrke Southern Shield-bregner. Hva er en skjoldbregne? Denne bregneplanten er hjemmehørende fra South Carolina til Florida, vestover i vest-Texas og sør til de karibiske øyer. I disse regionene er pleie av Southern Shield Fern minimal når planten er etablert.

Hva er en skjoldbregne?

Voksende bregner fra Southern Shield foretrekker skyggefulle til delvis skyggefulle områder med dryppende kalkstein, kløfter, lave skoger, bekkebredder og sumper. Skjoldbregneplanter (Thelypteris kunthii) er kjent under flere vanlige navn, inkludert elvebregne, Southern Maiden-bregne, trebregne og Widespread Maiden-bregne. Vest for øst-Texas blir den referert til som elvebregne da den bare finnes i vekst langs eller nær vann, mens bregnen øst for sentrale Texas bare finnes i fuktige skogkledde miljøer og blir derfor referert til som skogbregne.

Growing Southern Shield-bregner

Skjoldbregneplanten er, som andre bregner, kjent for sine lange buede, lyse grønne blader. Disse finnede bladene er behåret på både øvre og nedre overflate. Denne bregneplanten er en utmerket bunndekkebregne med lite vedlikehold for skyggefulle områder av landskapet. Den kan formeres via rotdeling og er som nevnt rådyrbestandig. Planten sprer seg via jordstengler for å danneskolonier og fyll et område raskt.

Southern Shield Fern Care

Når du dyrker Southern Shield-bregner, velg et sted som er i skygge til delvis skygge i et område som har gjennomsnittlig til rik, fuktig og helst god drenering, selv om skjoldbregner tåler dårlig drenering. Stell av bregneplanten er minimal. Vann under tørre perioder og kutt ned døde blader før våren for å oppmuntre til ny vekst.

Anbefalt: