Dog Proof Gardens - Hvordan få hunden din og hagen din til å trives

Innholdsfortegnelse:

Dog Proof Gardens - Hvordan få hunden din og hagen din til å trives
Dog Proof Gardens - Hvordan få hunden din og hagen din til å trives

Video: Dog Proof Gardens - Hvordan få hunden din og hagen din til å trives

Video: Dog Proof Gardens - Hvordan få hunden din og hagen din til å trives
Video: Battle of Kulikovo. Literature at the basis of official evidence. 2024, April
Anonim

Mange gartnere er ivrige kjæledyrelskere, og et vanlig dilemma er å holde hager og plener i tipp topp form til tross for familiehunden! Landminer er definitivt ikke en dyd når det kommer til landskapet ditt, men det er skritt du kan ta for å nyte både kjæledyret ditt og eiendommen din. Fortsett å lese for å få tips om håndtering av hunder i hagen.

How to Dog Proof Gardens

Selv om det egentlig er vanskelig å fullstendig hundesikre hager, kan du gjøre dem mer hundevennlige ganske enkelt ved å bruke følgende pottetreningsteknikker i hagen:

  • Når naturen kaller, vil uten tvil hunder svare, men med litt innsats kan kjæledyret ditt lære å bruke et bestemt område. Begynn med å velge et hjørne av hagen som gir hunden din litt privatliv, og som ikke er en hovedvei for besøkende. Definer området slik at hunden din vet forskjellen mellom innenfor og utenfor seksjonen. Å definere området kan enkelt oppnås ved å bruke en kort hagekant. Tanken er ikke å gjerde inn hunden, men bare å gi en grenselinje.
  • Neste trinn er å personlig gå i bånd med hunden din til området hver gang den kommer inn i hagen. Følg samme vei fra døren til stedet og oppfør deg som om du er der med en hensikt. Bruk en setning som "gjørbedriften din."
  • Når hunden din eliminerer i seksjonen, ros overdådig og la deretter fri lek. Dette ritualet vil bli oppnådd lettere hvis du følger en fôrings- og vanningsplan i stedet for å la mat være tilgjengelig til enhver tid. Hvis hunden din spiser et komplett måltid kl. 18.00, er sjansen stor for at han bruker området innen 7.
  • Et annet viktig aspekt er lydighetstrening. Jo mer du jobber med grunnleggende kommandoer, desto mer vil han respektere deg og gårdens regler. Lydighet gir også en læringskurve slik at kjæledyret ditt lettere vil forstå alt du lærer. Kastrering/kastrering er viktig av mange grunner, men i denne forbindelse kan det redusere trangen til å merke hver busk betraktelig.
  • Korriger aldri hunden din hvis han eliminerer i en annen del av gården i fritiden. Du kan ende opp med en hund som holder tilbake i ditt nærvær og ender opp med å ha ulykker i huset! Husk at det fortsatt er utendørs, og du kan skjerpe ting over tid.
  • Etter bare noen få dagers tur med hunden din til området, vil han eller hun begynne å lede deg dit! Snart kan du begynne å forlate hunden din i bånd, men følge ham til seksjonen. Reduser deretter tilstedeværelsen din gradvis ved å bare gå en del av veien, men sørg for at han bruker stedet.

Med ekte flid vil de fleste hunder i hagen bruke området selvstendig innen omtrent seks uker. Sørg for å holde den ren til enhver tid, og sørg for litt tilsyn med jevne mellomrom, slik at han ikke går tilbake.

Nå, hvis bare du kunne lære ham å klippe plenen!

Lori Verni er en frilansskribent hvis arbeid hardukket opp i The Pet Gazette, National K-9 Newsletter og en rekke andre publikasjoner. Lori, en ukentlig sp altist i Holly Springs Sun, er også en sertifisert mastertrener og eier av Best Paw Forward Dog Education i Holly Springs, North Carolina. www. BestPawOnline.com

Anbefalt: