Les mer om reparasjon av stormskadetre

Innholdsfortegnelse:

Les mer om reparasjon av stormskadetre
Les mer om reparasjon av stormskadetre

Video: Les mer om reparasjon av stormskadetre

Video: Les mer om reparasjon av stormskadetre
Video: Restoration 101 - Damage Assessment 2024, Kan
Anonim

Vurdering av stormskader på trær kan være en vanskelig oppgave. Det mange imidlertid ikke vet er at de fleste trær har sine egne unike helbredende evner, som kan ta bekymringen (eller nødvendigheten) ut av reparasjon av stormskader. Les videre for mer informasjon om reparasjon av stormskader.

Trebark-skade

Mens de fleste begynner å få panikk når det er merkbare trebarkskader, trenger ikke dette å være tilfelle. Det er fortsatt håp for treet ditt og dets generelle overlevelse avhengig av hvor mye skade det er. De fleste mindre skader kan enkelt repareres ved å fjerne skadet trebark. I noen tilfeller, som med store splittede greiner eller stammer som ikke har brutt av, kan treet avstives.

I mange tilfeller er det ikke nødvendig å gjøre noe. Trær har et naturlig forsvar mot sår og skader. Mens sår alltid vil forbli på treet, vil de forsegle seg av seg selv for å forhindre ytterligere forråtnelse, og danne det som kalles en callus.

Hva skal jeg sette på en kutt trelem?

Ettersom trær for det meste er i stand til å helbrede seg selv, er tresårforsegling og andre sårforbindinger ofte ikke nødvendig. Tresårbandasjer, som vanligvis er petroleumsbaserte, stopper eller forhindrer ikke forråtnelse.

Likeså tre sårforseglingsmidler ogmaling anbefales ikke lenger. Faktisk kan tresårforseglinger og tresårbandasjer faktisk forstyrre treets naturlige helbredende evne, noe som gjør det vanskelig å danne livreddende hard hud som bidrar til å forhindre forråtnelse eller sykdom.

Storm Damage Tree's Repair

Det er typisk tre typer treskader: grensår, stammesår og rotsår. De fleste grensår kan enkelt fikses med beskjæring. For eksempel kan små trær eller de med liten skade vanligvis tas hånd om med mindre beskjæring av døde, døende eller skadede lemmer.

Større trær kan imidlertid kreve råd fra trente fagfolk, spesielt de med høyt strekkende lemmer. Trær med alvorlige barkskader eller stammeskader må kanskje fjernes.

Det samme gjelder trær som har betydelige rotskader. Skadde røtter kan svekke grunnlaget for trær, noe som krever rask fjerning. Husk at bruk av beskjæringsverktøy med passende sider er viktig. Det er derfor de større jobbene krever større utstyr og kunnskapsrike treskjærere.

Husk, for reparasjon av mindre stormskader, kan lett beskjæring være alt som trengs for å fjerne gren- eller trebarkskader. Ring inn en profesjonell for de vanskeligere jobbene eller for råd om omfanget av treskader hvis du ikke er sikker.

Anbefalt: