Grow A Grass Houseplant - Growing Grass Indoors - Gardening Know How

Innholdsfortegnelse:

Grow A Grass Houseplant - Growing Grass Indoors - Gardening Know How
Grow A Grass Houseplant - Growing Grass Indoors - Gardening Know How

Video: Grow A Grass Houseplant - Growing Grass Indoors - Gardening Know How

Video: Grow A Grass Houseplant - Growing Grass Indoors - Gardening Know How
Video: Indoor Grass 2024, Kan
Anonim

Kanskje du sitter fast innendørs i vintermånedene, ser på snøen utenfor og tenker på den frodige, grønne plenen du gjerne vil se. Kan gress vokse innendørs? Å dyrke gress innendørs er enkelt hvis du finner riktig type innendørs gress og vet hvordan du skal ta vare på det. En potteplante med gress er en utmerket måte å sette litt farge på hjemmet ditt i vintermånedene.

Riktig frø for innendørs gress

Typiske typer gress som vokser i plener, fungerer ikke bra for en gressplante. Hvert gresstrå utendørs trenger litt plass for å vokse. Selv om gresset ser jevnt og tett ut, er knivene virkelig spredt fra hverandre for størrelsen på gresstråene. Med innendørs gress vil du at frøet skal vokse i et mindre potteområde.

Det finnes mange typer gress for innendørs dyrking. Hvetegress er et utmerket valg for innendørs gress, men andre hurtigvoksende varianter som rug eller havre fungerer også. Disse gressvariantene må trives ved mer moderate temperaturer, noe som ikke er tilfelle med de fleste gressarter.

Riktig lys for en gresspotteplante

Et annet problem med de fleste gresssorter er at de trenger mer lys for å vokse enn de vil finne innendørs. Et par enkleløsninger presenterer seg. Hvetegress, igjen, fungerer ekstremt bra fordi det ikke krever mye lys. Faktisk må hvetegress være i skyggen hvis det dyrkes ute. Den generelle regelen for hvetegress innendørs er at det vil vokse hvor som helst du har andre potteplanter. Andre gresssorter bør settes inn i strategisk utvalgte vinduer for å maksimere sollyset de mottar.

Hvis disse alternativene ikke fungerer, kan du også bruke et plantelys til gressplanten din. Disse lysene er rimelige og henger lavt over skuffer for å hjelpe plantene med å vokse, men de er upraktiske for bruk med innendørs prydgress.

Riktig omsorg for gressplanten din

Når du har løst problemet med frø og lys, er du klar til å begynne å dyrke gress innendørs. Omsorgen for gressfrø av innendørs kvalitet er minimal. Fukt jorda med en sprøyte før du legger frøet og sjekk deretter jorda for fuktighet den første uken. Etter det kan du bare fukte jorda med jevne mellomrom, men de fleste gresssorter vil vokse godt uten mye forstyrrelse fra deg.

Nå som du vet svaret på "Kan gress vokse innendørs?", kan du begynne å dyrke gress innendørs i ditt eget hjem.

Anbefalt: