Forglem-meg-ikke-blomster - Hvordan vokse forglemmegei

Innholdsfortegnelse:

Forglem-meg-ikke-blomster - Hvordan vokse forglemmegei
Forglem-meg-ikke-blomster - Hvordan vokse forglemmegei

Video: Forglem-meg-ikke-blomster - Hvordan vokse forglemmegei

Video: Forglem-meg-ikke-blomster - Hvordan vokse forglemmegei
Video: Vintersådde blomster - Slik gikk det! 2024, Kan
Anonim

Den sanne forglem-meg-ikke-blomsten (Myosotis scorpioides) vokser på høye, hårete stilker som noen ganger når 61 cm høye. Sjarmerende, fembladede, blå blomster med gule senter eksploderer fra stilkene fra mai til oktober. Blomsterbladene er noen ganger rosa. Forglemmgei-planter vokser ofte nær bekker og bekker og andre vannmasser, som tilbyr den høye fuktigheten og fuktigheten som er ønskelig for denne arten.

Den flerårige glemmeg-ikke-blomsten sprer seg lett, selvsående fritt for at mer av villblomsten skal vokse og blomstre på skyggefulle steder der de små frøene kan falle. Forglem-meg-ikke blomsterpleie er minimal, som med de fleste innfødte villblomster. Forglemmigei-planter vokser best i et fuktig, skyggefullt område, men kan tilpasse seg full sol.

Forglem-meg-ikke-blomsterpleie

Glem-meg-ikke-blomsterpleie vil sannsynligvis omfatte å fjerne disse plantene fra uønskede områder. Mens forglem-meg-ei-blomsten er attraktiv i mange design, kan den frie såprøven ta over områder der andre planter er planlagt. Bruk forglemmgei-planten i områder som er for våte til å støtte rotsystemet til andre blomster. Å dyrke forglemmigei vil inkludere vanning av de som er plantet i tørrere områder.

Den sanne forglem-meg-ikke-planten, Myosotis scorpioides(Myosotis palustris), er hjemmehørende i USA, noe som gjør det til et lite vedlikeholdstilskudd til landskapet. Gjødsle forglemmigei-planter en eller to ganger hver sesong, en gang om våren og igjen om høsten, om nødvendig.

Places for Growing Forget-Me-Nots

Å forstå hvordan man dyrker forglemmegei fører til at de plasseres i det aktuelle området. Prøven er utmerket for naturalisering av et skyggefullt, skogkledd område. Denne plasseringen tillater skyggen og fuktighetsbevaringen som er nødvendig for optimal ytelse av denne villblomsten. Selvfølgelig, hvis du har en skyggefull dam eller myrområde som trenger landskapsarbeid, bruk denne fuktighetselskende blomsten der.

Anbefalt: