Camellia Flower Problemer - Hva å gjøre for Bud Drop On Camellia

Innholdsfortegnelse:

Camellia Flower Problemer - Hva å gjøre for Bud Drop On Camellia
Camellia Flower Problemer - Hva å gjøre for Bud Drop On Camellia

Video: Camellia Flower Problemer - Hva å gjøre for Bud Drop On Camellia

Video: Camellia Flower Problemer - Hva å gjøre for Bud Drop On Camellia
Video: КТО НАДО БОЛЬШЕ ВЫЗОВА | Мы Дэвис 2024, Kan
Anonim

Camelias er saktevoksende, eviggrønne busker eller små trær som finnes i USDA plantehardhetssone 7 og 9. Kameliaer varierer i størrelse fra dverg, 2 fot (61 cm), til gjennomsnittlig 6 til 12 fot (2 fot). -4 m.). Mange gartnere verdsetter kameliaer for sin vinterinteresse, men de fleste er kjent for sine store og lyse blomster og er en stift i sørlige hager. Det er mange forskjellige typer kameliaer som gir farge fra september til mai. Det er imidlertid tider når kameliablomstproblemer oppstår, som for eksempel kameliaplanteknopper som faller av.

Hvordan unngå problemer med kameliablomst

For å unngå problemer med kameliablomster er det best å plante kameliaer der de vil være mest fornøyde. Camelliaplanter liker fuktig jord, men tåler ikke "våte føtter." Sørg for å plante kameliaen din et sted med god drenering.

En sur jord på 6,5 er best for kameliaer, og næringsnivået må holdes konsekvent. Kameliaer vokser godt i beholdere så lenge jorda drenerer godt. Bruk camellia pottejord bare hvis du planlegger å dyrke planten din i en beholder. Påfør en velbalansert gjødsel og følg nøye instruksjonene.

Reasons for Camellia Flowers Ikke åpner

Camelia slipper naturlig knopper når de produserer mer enn de orker å åpne. Men hvis du merker at knopper faller av kontinuerlig, kan det skyldes enten overvanning eller undervanning.

Klappfall på kameliaer kan også skje på grunn av dramatiske endringer i temperaturen. Hvis temperaturen faller under frysepunktet før kameliaplanteknoppene har en sjanse til å åpne seg, kan de falle av. Ekstrem høstvarme kan også føre til at knopper faller.

Hvis kameliaplanter har mangel på næringsstoffer eller er angrepet av midd, blir de for stresset til å åpne blomster.

For å unngå knoppfall på kameliaer er det viktig å holde planten så sunn som mulig. Hvis knoppfallet fortsetter, kan det være nødvendig å flytte planten til et mer egnet sted.

Anbefalt: