Bluebell Weed Control - How To Control Bluebells In The Garden

Innholdsfortegnelse:

Bluebell Weed Control - How To Control Bluebells In The Garden
Bluebell Weed Control - How To Control Bluebells In The Garden

Video: Bluebell Weed Control - How To Control Bluebells In The Garden

Video: Bluebell Weed Control - How To Control Bluebells In The Garden
Video: How do I get rid of invasive Spanish bluebells? 2024, April
Anonim

Engelske og spanske blåklokker kan virke som den uerfarne gartnerens drøm: en vakker blomst, lett å dyrke, og villig til å spre seg og fylle ut nakne landområder. Dessverre er spanske blåklokker så ivrige etter å spre seg at de ofte regnes som ugress. Disse små blomstene har en tendens til å krysse pollinere med innfødte engelske blåklokker, og skaper en hybridblomst som tar over området. Å kontrollere spanske blåklokker kan være arbeidskrevende, men det er mye lettere hvis det gjøres på rett tid på året. Bli kvitt blåklokker en gang for alle ved å fjerne roten til problemet og kvitte deg med det på riktig måte.

Bluebell Weed Control

Spanske blåklokker spres med røtter som forbinder løkene under jorden. Dette gjør at de kan fylle ut store landområder og ta over et område. Hvis de kommer i kontakt med innfødte engelske blåklokker, vil den spanske versjonen krysspollinere og komme opp neste sesong som en hybridplante, sterkere enn den opprinnelige forelderen.

Med en plante som er så invasiv, er det viktig å grave ut hver bit for å hindre at den sprer seg igjen neste år. Bluebell ugrasbekjempelse er ikke en tilfeldig virksomhet; det må håndteres fullstendig, ellers kommer de tilbake for å håne deg og innsatsen din.

Hvordan kontrollere blåklokker iHage

Hvordan kontrollere blåklokker hvis de er så seige? Nøkkelen er i pærene. Hvis du graver opp løkene når plantene er i blad, er de lettere å finne. Grav jorden rundt plantene, og fyll deretter i jorden til du finner alle løkene. Fjern også løperne du finner under bakken.

Disse plantene er så tøffe at de spirer rett gjennom en komposthaug hvis du kaster dem inn med en gang. Drep blåklokkepærer ved å legge til litt mer innsats. Legg pærene ut på ark med papp der de får fullt sollys i en måned.

Etter at de har tørket opp fra solskinnet legger du alle pærene i en svart plastpose og kaster den under dekk eller bak en busk til neste vår. Etter den behandlingen skal løkene være døde, og det vil være trygt å legge dem i komposthaugen.

Anbefalt: