Leverandører av blomsterløk: tips om kjøp av løker på nett eller postordre

Innholdsfortegnelse:

Leverandører av blomsterløk: tips om kjøp av løker på nett eller postordre
Leverandører av blomsterløk: tips om kjøp av løker på nett eller postordre

Video: Leverandører av blomsterløk: tips om kjøp av løker på nett eller postordre

Video: Leverandører av blomsterløk: tips om kjøp av løker på nett eller postordre
Video: 4 Useful Tips For Buying Spring-Flowering Bulbs | Balconia Garden 2024, Kan
Anonim

Høst-, vår- eller sommerblomstrende løker gir livlige farger og varianter av tekstur til landskapet. Enten du kjøper de gamle standbyene, som tulipaner og krokus, eller dyre, sjeldne løker, må de fortsatt være sunne. De største, lyseste blomstene kommer fra de største, lubneste knollene og løkene. Hvis du bestiller på nett, kan du bli overrasket over kvaliteten på pærene du mottar. Å kjøpe blomsterløk på nett gir stort utvalg og enkel anskaffelse, men ikke alltid den beste kvaliteten. Her har vi satt sammen en liste over noen av de mest pålitelige pæreleverandørene og informasjon for å sikre at du får gode tilbud og gode pærer.

Hvordan finne en pålitelig pæreleverandør

Pæreforhandlere på nett har generelt det største utvalget av plantetyper. Leverandører av blomsterløk gir fantastiske beskrivelser og omsorg for plantene og tilbyr bekvemmelighet med deres enkle å lese og bruke nettkataloger.

Det eneste problemet med å kjøpe blomsterløk på nett er at du ikke kan plukke hver enkelt selv. Ofte kommer pærene dine, og de vil være skrumpne, visne, råtne eller mugne og derfor ubrukelige.

Du får kanskje heller ikke de største pærene, som er inngangsporten til de størsteblomster. Vær forsiktig når du bruker online blomsterløkkataloger og bestill gjennom velprøvde selskaper i stedet.

Det er tid for blomsterløkkataloger

Vår- og sommerløk må plantes om høsten i de fleste soner for å få strålende utstillinger så snart vinterværet er jaget bort. Det betyr at når som helst nå plante- og løkkatalogene vil komme på dørtrinnet ditt, og det vil være på tide å bestemme hvilke planter du vil velge og dyrke.

Hvis du velger pærer selv, ville du valgt de som er faste og ikke har tegn til sykdom. Imidlertid er nettbestilling annerledes, og du har ikke noe å si om pærene som er pakket for deg. Kjøp tidlig slik at du får det beste utvalget og før noen av valgene dine tar slutt. Sjekk også med kilder du stoler på for anerkjente blomsterløkleverandører.

En måte å begynne å finne en nettforhandler du kan stole på, er å referere til publikasjoner og nettsteder du beundrer og stoler på. Plantebaserte blogger og nettsteder gir ofte et rop til nettbutikker som de anbefaler. Disse anbefalingene er vanligvis fra personlig erfaring og er kommet frem til gjennom den velprøvde metoden. Selvfølgelig har noen nettsteder annonsører og abonnenter som de fremhever som pålitelige, men det kan bare være pengene som snakker.

Vær fornuftig når du undersøker kildene dine. Å kjøpe blomsterløk på nett er en øvelse i tro. Å ha tillit til leverandørene av blomsterløk på nett er det første skrittet til de rikelige, fabelaktige løkeblomstene.

Før du bestiller noe, sørg for at plantene du ønsker vil trives idin region. Naturen kan produsere mirakler, men den trenger gode råvarer å jobbe med. Også, utfør undersøkelsen din først og sørg for at den du får planter fra ikke bare har et godt rykte, men aksepterer retur/garanti for at produktene deres skulle noe så g alt.

Du kan også føle deg komfortabel med å sjekke inn med din lokale fylkesvidde. Disse drives nesten fullstendig av gartnermestere som er ekstraordinære plantefolk. Ta deres råd om hvilke nettselskaper som er pålitelige og gir de beste pærene.

Anbefalt: