Omsorg for Laburnum Trees - Lær hvordan du dyrker et Laburnum Goldenchain Tree

Innholdsfortegnelse:

Omsorg for Laburnum Trees - Lær hvordan du dyrker et Laburnum Goldenchain Tree
Omsorg for Laburnum Trees - Lær hvordan du dyrker et Laburnum Goldenchain Tree

Video: Omsorg for Laburnum Trees - Lær hvordan du dyrker et Laburnum Goldenchain Tree

Video: Omsorg for Laburnum Trees - Lær hvordan du dyrker et Laburnum Goldenchain Tree
Video: Garden Highlights 2022 2024, April
Anonim

Laburnum goldenchain-treet vil være stjernen i hagen din når den blomstrer. Liten, luftig og grasiøs, treet pynter seg om våren med gylne, blåregnlignende blomsterblomster som henger ned fra hver gren. Den eneste ulempen med dette vakre prydtreet er det faktum at hver del av det er giftig. Les videre for mer informasjon om Laburnum-tre, inkludert hvordan du dyrker et Laburnum-tre.

Laburnum Tree-informasjon

Laburnum goldenchain-treet (Laburnum spp.) blir bare 7,6 m (25 fot) høyt og 18 fot (5,5 m.) bredt, men det er et fantastisk syn i bakgården når det er dekket med gyldne blomster. De hengende 10-tommers (25 cm.) blomsterklasene er utrolig prangende når de dukker opp på løvtreet om våren.

Bladene vises i små klynger. Hvert blad er ov alt og forblir grønt til det faller fra treet om høsten.

Hvordan dyrke et laburum-tre

Hvis du lurer på hvordan du dyrker et Laburnum-tre, vil du være glad for å vite at Laburnum-gyldenkjede-treet ikke er for kresen. Den vokser i direkte sollys og delvis sol. Den tåler nesten alle typer jord, så lenge den ikke er vannfylt, men den foretrekker godt drenertalkalisk leirjord. Å ta vare på Laburnum-trær er enklest i U. S. Department of Agricultures plantehardhetssoner 5b til 7.

Å dyrke gullkjedetrær krever beskjæring når de er unge. De sunneste og mest attraktive trærne vokser på én sterk leder. Når du tar vare på Laburnum-trær, beskjær ut sekundære ledere tidlig for å hjelpe trærne med å utvikle sterke strukturer. Hvis du forventer fot- eller kjøretøytrafikk under treet, må du også beskjære baldakinen tilbake.

Siden røttene til Laburnum goldenchain-treet ikke er invasive, ikke nøl med å begynne å dyrke goldenchain-trær i nærheten av hjemmet eller oppkjørselen. Disse trærne fungerer også godt i containere på terrassen.

Merk: Hvis du dyrker gullkjedetrær, husk at alle deler av treet er giftige, inkludert blader, røtter og frø. Hvis det inntas nok, kan det være dødelig. Hold barn og kjæledyr unna disse trærne.

Laburnum-trær brukes ofte på buer. En kultivar som ofte plantes på buer er den prisbelønte ‘Vossii’ (Laburnum x waterii ‘Vossii’). Den er verdsatt for sine rikelige og fantastiske blomster.

Anbefalt: