Kvalifiserte vanneffektive landskap: Lær om QWEL-sertifisering og -design

Innholdsfortegnelse:

Kvalifiserte vanneffektive landskap: Lær om QWEL-sertifisering og -design
Kvalifiserte vanneffektive landskap: Lær om QWEL-sertifisering og -design

Video: Kvalifiserte vanneffektive landskap: Lær om QWEL-sertifisering og -design

Video: Kvalifiserte vanneffektive landskap: Lær om QWEL-sertifisering og -design
Video: Переезжайте в Европу, получайте деньги: список лучших городов! 2024, Kan
Anonim

QWEL er forkortelsen for Qualified Water Efficient Landscaper. Vannsparing er et hovedmål for kommuner og huseiere i den tørre Vesten. Å lage et vannbesparende landskap kan være en vanskelig ting - spesielt hvis huseieren har en stor plen. Et kvalifisert vanneffektivt landskap eliminerer eller reduserer vanligvis torvgress.

Hvis torvgress holdes på stedet, kan en landskapspersonell med QWEL-sertifisering revidere vanningssystemet for torvgress. Han eller hun kan anbefale reparasjoner og forbedringer av vanningssystemet – for eksempel merker av ekstremt effektive vanningssprøytehoder eller justeringer av systemet som eliminerer vannavfall fra avrenning eller oversprøyting.

QWEL-sertifisering og design

QWEL er et opplæringsprogram og sertifiseringsprosess for landskapsfagfolk. Den sertifiserer landskapsdesignere og landskapsinstallatører i teknikker og teorier de kan bruke for å hjelpe huseiere med å skape og vedlikeholde vannmessige landskap.

QWEL-sertifiseringsprosessen består av et 20 timers opplæringsprogram med eksamen. Det begynte i California i 2007 og har spredt seg til andre stater.

Hva gjør en QWEL-designer?

En QWEL-designer kanutføre en vanningsrevisjon for oppdragsgiver. Tilsynet kan gjennomføres for generelle landskapsplantingsbed og torvgress. QWEL-designeren kan tilby vannbesparende alternativer og alternativer til kunden for å spare vann og penger.

Han eller hun kan evaluere landskapet og bestemme vanntilgjengelighet og brukskrav. Han eller hun kan hjelpe en klient med å velge det mest effektive vanningsutstyret, samt metoder og materialer for nettstedet.

QWEL-designere lager også kostnadseffektive vanningsdesigntegninger som passer til plantenes behov. Disse tegningene kan også inneholde konstruksjonstegninger, utstyrsspesifikasjoner og vanningsplaner.

En QWEL-designer kan verifisere at installasjonen av vanningssystemet er riktig og kan også lære huseieren om systembruk, planlegging og vedlikehold.

Anbefalt: