Marjoram Plant Companions: Lær om Companion Plants For Merian

Innholdsfortegnelse:

Marjoram Plant Companions: Lær om Companion Plants For Merian
Marjoram Plant Companions: Lær om Companion Plants For Merian

Video: Marjoram Plant Companions: Lær om Companion Plants For Merian

Video: Marjoram Plant Companions: Lær om Companion Plants For Merian
Video: Companion Planting Herbs in Containers 2024, Kan
Anonim

Meian er en delikat urt dyrket for sine kulinariske muligheter og sin attraktive duft. I likhet med oregano er det en øm staude som fungerer veldig bra i containere. Den vokser også pålitelig og raskt nok, men den blir ofte bare behandlet som en årlig. Når du planter noe i hagen, er det greit å vite på forhånd hva som vokser best ved siden av hva. Noen planter er veldig gode naboer til andre for sine skadedyrbekjempende evner, mens andre ikke er så gode på grunn av visse næringsstoffer de tar fra eller putter i jorden. Fortsett å lese for å lære mer om ledsagerplanting med merian.

Marjoram Plant Companions

merian er en flott urt ved at den egentlig ikke har noen dårlige naboer. Den vokser godt ved siden av alle planter, og den antas faktisk å stimulere til vekst i plantene rundt den. Du kan plante merianen din praktisk t alt hvor som helst i hagen din, og vær sikker på at den vil gjøre noe godt.

Blomstene er veldig attraktive for bier og andre pollinatorer, noe som vil forbedre pollineringshastigheten til alle merianplanter.

Companion Plants for Merian

Så hva skal jeg plante med merianplanter? Hvis du ønsker å forbedre merianens ytelse,den gjør seg spesielt bra når den er plantet ved siden av brennesle. Å ha denne spesielle planten i nærheten sies å styrke den essensielle oljen som finnes i merian, og gjøre dens smak og duft mer tydelig.

Den eneste tingen du trenger å bekymre deg for når du planter sammen med merian, er de økende kravene. Selv om dens tilstedeværelse er universelt nyttig, vil følgesvenner av merianplanter lide hvis de har tydelig forskjellige vekstforhold.

merian vokser best i rik, godt drenerende jord med nøytral pH. De beste merianplantene trives i samme type jord. Noen eksempler på spesifikke grønnsaksplanter som fungerer godt med merian i hagen inkluderer:

  • Selleri
  • Corn
  • Aubergine
  • Løk
  • Erter
  • poteter
  • Redishes

Anbefalt: