Nectarine Fruit Tree Spraying - Lær om Fruit Tree Spray For Nektariner

Innholdsfortegnelse:

Nectarine Fruit Tree Spraying - Lær om Fruit Tree Spray For Nektariner
Nectarine Fruit Tree Spraying - Lær om Fruit Tree Spray For Nektariner

Video: Nectarine Fruit Tree Spraying - Lær om Fruit Tree Spray For Nektariner

Video: Nectarine Fruit Tree Spraying - Lær om Fruit Tree Spray For Nektariner
Video: The Biggest Pest For Those Growing Peaches Plums Cherries & Other Stonefruits 2024, Kan
Anonim

Hold deg et skritt foran nektarinskadegjørere uten å dyppe trærne i giftige kjemikalier. Hvordan? Denne artikkelen forklarer når du skal spraye nektariner, og gir noen råd om de minst giftige alternativene når det er på tide å gjøre det. Les videre for å finne ut mer.

Bruk av frukttrespray for nektariner

Spraying av nektarintrær med riktige insektmidler og til rett tid er avgjørende for å dyrke en god avling. Her er våre anbefalinger for sprøyting av nektarinfrukttre:

Sesongens første sprøyting er tidlig på våren, før knoppene begynner å hovne opp. Det er to frukttresprayer for nektariner som bør brukes når temperaturen er mellom 45 og 55 grader Fahrenheit. (7-12 C). Bruk et kobberbasert soppdrepende middel for å forhindre pulveraktig mugg, bakteriell sykdom og bladkrøller. Bruk førsteklasses petroleumshagebruksoljer for å drepe overvintrende skjell, midd og bladlus.

Når knoppene hovner opp og viser farge, men før de åpner seg, er det på tide å spraye for larver og kvistborer med spinosad. Samtidig bør du spraye for bladlus, skjell, stinkkryss, lygus og koryneum. Insektmiddelsåpe er et godt insektmiddel som håndterer alle disse skadedyrene. Du kan også brukeet insektmiddel som inneholder de aktive ingrediensene esfenvalerat eller imidakloprid.

Neste vekststadium er blomstringstidspunkt. Unngå å sprøyte insektmidler for å bevare og beskytte honningbier. Når kronbladene faller bort og etterlater en liten frukt, er det på tide å tenke på bladlus og stinkbus igjen. Spray som du gjorde ved knoppsvelle. Hvis du har fôringslarver, spray dem med Bacillus thuringiensis eller spinosid.

På de varme sommerdagene kan du få problemer med ferskentreboring. Esfenvalerat er det minst giftige alternativet for dette skadedyret. For flekket vinget drosophila, spray med spinosid.

Bruk insektmidler trygt

Selv om dette er relativt sikre insektmidler, bør du ta forholdsregler når du bruker dem. Spray på rolige dager for å forhindre at sprayene driver inn i hagen der du prøver å oppmuntre nyttige insekter. Hold barn og kjæledyr innendørs mens du sprayer, og bruk verneklærne som er anbef alt på produktetiketten. Oppbevar insektmidler i originalbeholderen og utilgjengelig for barn.

Anbefalt: