Hva er spined Soldier Bugs - Bør du holde Spined Soldier Bugs i hager

Innholdsfortegnelse:

Hva er spined Soldier Bugs - Bør du holde Spined Soldier Bugs i hager
Hva er spined Soldier Bugs - Bør du holde Spined Soldier Bugs i hager

Video: Hva er spined Soldier Bugs - Bør du holde Spined Soldier Bugs i hager

Video: Hva er spined Soldier Bugs - Bør du holde Spined Soldier Bugs i hager
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Kan
Anonim

Du kan grøsse når du hører at soldater med ryggrad (en type stinkende insekt) bor i hager rundt hjemmet ditt. Dette er faktisk gode nyheter, men ikke dårlige. Disse rovdyrene er mer effektive enn du er til å redusere skadedyr på plantene dine. Disse rovdyrstinkende insektene er blant de vanligste i USA, samt Mexico og Canada. Les videre for mer informasjon om ryggradssoldater.

Hva er Spined Soldier Bugs?

Hva er soldater med ryggrad, spør du kanskje, og hvorfor er det bra å ha ryggrad i hagen? Hvis du leser opp informasjon om ryggradssoldater, vil du finne at disse innfødte nordamerikanske insektene er brune og omtrent på størrelse med en negl. De har fremtredende ryggrader på hver "skulder" så vel som på bena.

Livssyklusen til disse rovdyrluktene starter når de er egg. Hunnene legger mellom 17 og 70 egg om gangen. Eggene klekkes i løpet av en uke eller mindre til "instars", begrepet som brukes for denne insektens fem umodne stadier. På dette første stadiet er instarene røde og spiser ingenting i det hele tatt. Fargemønsteret endres etter hvert som de modnes.

De spiser andre insekter i de fire andre stadiene. Det tar omtrent en måned for en nyklekket instar for å utvikle seg til en moden voksen. Voksne overvintrer i bladstrø for å dukke opp igjen tidlig på våren. Hunnene legger rundt 500 egg, begynner en uke etter at de dukker opp.

Er spined Soldier Bugs fordelaktig?

Spined soldat bugs er generalist rovdyr. De spiser over 50 forskjellige typer insekter, inkludert larvene til både biller og møll. Disse rovdyrstinkende insektene har gjennomtrengende munndeler som de bruker til å gripe byttedyr og spise dem.

Er soldater med ryggrad gunstig for gartnere? Ja det er de. De er en av de beste rovdyrene for å redusere skadedyrpopulasjoner i avlinger, spesielt fruktvekster, alfalfa og soyabønner.

Mens ryggede soldater i hager av og til kan suge på plantene dine for å få en "drink", skader dette ikke planten. Enda bedre, de overfører ikke sykdom.

Anbefalt: