Maggots In Vermicompost - Dealing With Vermicompost Maggot Infestations

Innholdsfortegnelse:

Maggots In Vermicompost - Dealing With Vermicompost Maggot Infestations
Maggots In Vermicompost - Dealing With Vermicompost Maggot Infestations

Video: Maggots In Vermicompost - Dealing With Vermicompost Maggot Infestations

Video: Maggots In Vermicompost - Dealing With Vermicompost Maggot Infestations
Video: Maggots in compost bin what to do? | maggots are good or bad? #compost #composting 2024, Mars
Anonim

Vermikompostering er en fin måte å sette kjøkkenrester i gang med å dyrke kompostormer og lage mange støpegods til hagen din. Selv om det virker som en enkel jakt, er ikke alt som det ser ut med vermikompostering. Ofte samler du haikere i søppelkassen din, noe som resulterer i vermikompost med maggots. Før du får panikk, ta en pust og les denne artikkelen om håndtering av vermikompost maggot-angrep.

Maggots in Vermicompost

Å holde en ormebøtte kan tvinge deg til å komme overens med de varierte skapningene som hjelper til med å bryte ned levende vev. For mange har disse skadedyrene i vermicompost blitt assosiert med skitt og sykdom, men sannheten er at mange er komplementære til ormebingen din. En av de mest vennlige fiendene er den svarte soldatflua. Utendørs ormebinger er perfekte miljøer for soldatfluelarver å utvikle, noe som resulterer i utseendet av maggots i vermicompost.

Noen ormebønder vil velge å la de svarte soldatfluelarvene ligge i søppelbøttene sine, siden de verken lever av ormer, eller påvirker deres evne til å mate i vesentlig grad. Litt ekstra materiale i bingen din kan sørge for at også de svarte soldatfluelarvene får sittfylle. Mens de spiser, vokser de og utstråler kjemikalier som motvirker andre fluer fra å hjelpe seg selv til komposten din. Som voksen lever en svart soldatflue bare i omtrent en uke, men har ingen munn eller stikk, så det er ingen fare for skade fra dem.

Hvordan bli kvitt maggots i vermicompost

Hvis du mener at de svarte soldatfluelarvene dine rett og slett er for mye å bære, må du gjøre flere endringer for å sikre at de blir ødelagt og at nye voksne ikke kan komme inn i ormeboksen din.

Fest først fine skjermer til luftehullene dine, uansett hvor de er, og reparer eventuelle hull hele veien rundt. Å tette fine hull kan hindre fluer i å presse seg inn.

Vermikompost med maggots av alle typer er nesten helt sikkert for våt, så det første du vil gjøre er å tørke ut toppen av beholderen. Du kan la den tørke ut av seg selv, så pass på så du ikke overvanner i fremtiden, eller legg til mer materiale som kan suge overflødig væske med en gang – som avispapir eller spon.

Når bingen er tørr, sørg for at du begraver matofferene dine til ormene dypere under overflaten for å hindre fluer i å nærme seg. Fluestrimler kan hjelpe til med å fange voksne som er modne i søppelkassen din.

Anbefalt: