Tørketolerante trær for sone 9 - Lær om sone 9 trær med lite vannbehov

Innholdsfortegnelse:

Tørketolerante trær for sone 9 - Lær om sone 9 trær med lite vannbehov
Tørketolerante trær for sone 9 - Lær om sone 9 trær med lite vannbehov

Video: Tørketolerante trær for sone 9 - Lær om sone 9 trær med lite vannbehov

Video: Tørketolerante trær for sone 9 - Lær om sone 9 trær med lite vannbehov
Video: Little Mix - Black Magic (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Hvem vil ikke ha trær i hagen sin? Så lenge du har plass, er trær et fantastisk tillegg til hagen eller landskapet. Det er imidlertid et så stort utvalg av trær at det kan være litt overveldende å prøve å velge riktig art for din situasjon. Hvis klimaet ditt har spesielt varme og tørre somre, er mange mulige trær ganske mye ute. Det betyr imidlertid ikke at du ikke har noen alternativer. Fortsett å lese for å lære mer om dyrking og valg av sone 9-trær med lavt vannbehov.

Voksingssone 9 Tørketolerante trær

Her er noen gode tørketolerante trær for hager og landskap i sone 9:

Sycamore – Både California og vestlige plataner er hardføre i sone 7 til 10. De vokser raskt og forgrener seg fint, noe som gjør dem godt tørketolerante skyggetrær.

Sypress – Leyland-, italiensk- og Murray-sypresser fungerer alle godt i sone 9. Selv om hver sort har sine egne egenskaper, er disse trærne som regel høye og smale og gir svært gode personvernskjermer når de plantes på rad.

Ginkgo – Et tre med interessant formede blader som blir strålende gull om høsten, gingko-trær tåler klima så varmt som sone 9og krever svært lite vedlikehold.

Crape Myrtle – Crape Myrtle er veldig populære prydtrær i varmt vær. De vil produsere strålende fargede blomster hele sommeren. Noen populære varianter som trives i sone 9 er Muskogee, Sioux, Pink Velour og Enduring Summer.

Windmill Palm – Et palmetre som er lett å dyrke, lite vedlikehold og som tåler temperaturer som faller under frysepunktet, det vil nå 20 til 30 fot i høyden når det er modent (6-9 m.).

Holly – Kristtorn er et veldig populært tre som vanligvis er eviggrønt og ofte produserer bær for ekstra vinterinteresse. Noen varianter som gjør det spesielt godt i sone 9 inkluderer American og Nelly Stevens.

Hestehalepalme – Hardfør i sone 9 til 11, denne planten med svært lite vedlikehold har en tykk stamme og attraktive, tynne blader.

Anbefalt: