Rove Beetle Identification Guide - Lær om livssyklusen til Rove Beetles

Innholdsfortegnelse:

Rove Beetle Identification Guide - Lær om livssyklusen til Rove Beetles
Rove Beetle Identification Guide - Lær om livssyklusen til Rove Beetles

Video: Rove Beetle Identification Guide - Lær om livssyklusen til Rove Beetles

Video: Rove Beetle Identification Guide - Lær om livssyklusen til Rove Beetles
Video: Bed Bugs- What You've Been Told is Totally False 2024, Kan
Anonim

Hva er rovbiller? Biller er en enorm gruppe insekter, og rovbiller er en av de største billefamiliene av alle, med tusenvis av arter i Nord-Amerika og rundt om i verden. Rove biller finnes i fuktige habitater som spenner fra innsjøer, strender og tropiske skoger til prærier, alpine tømmerlinje, arktisk tundra og til og med hagen.

Voksen Rove Beetle Identification

På grunn av det store mangfoldet mellom arter, er dyptgående rovbilleidentifikasjon utenfor rammen av denne artikkelen. Det er imidlertid noen få vanlige identifiserende faktorer å se etter. Generelt har rovbiller korte frontvinger, noe som gir dem utseendet som om de er dårlige flyvere, men lengre bakvinger skjult under de korte vingene gjør at de kan fly veldig bra.

De fleste rovbiller har store hoder og fremtredende øyne. Mange er slanke med lange kropper, og ligner på øretvister uten tang. De fleste er mellomstore, men noen er så store som 2,5 cm lange. Mange rovbiller er brune, grå eller svarte, noen med grå markeringer på magen og vingene.

Rove Beetle-egg og -larver

Å forstå livssyklusen til rovbiller er en måte å hjelpe med identifikasjonav disse insektene. Kvinnelige rovbiller legger klynger av hvite til kremfargede, runde eller pæreformede egg der en matkilde for avkom er i nærheten - vanligvis i råtten tre, plantemateriale eller i jorda. Eggene, som er små, er vanskelige å se.

Rovebillelarver, som overvintrer i bladstoff eller i jorda, har et flatt utseende. De er vanligvis off-white med brunlige hoder. Puppene, som vanligvis er ubevegelige, er off-white til gulaktige, med en segmentert mage og tre par lange ben. Hodekapselen er godt utviklet, med synlige antenner, sammensatte øyne og tyggekjever. Forpupping skjer i jorda eller i nedbrytende planteavfall.

De voksende voksne er veldig aktive, spesielt om natten. Både larvene og voksne er glupske åtseldyr og rovdyr som spiser nesten alt de kan fange. Dessverre inkluderer kostholdet deres bier og sommerfugler, men rovbiller er først og fremst gunstige rovdyr, som lever på bladlus, barkbiller, midd, mygg og andre uønskede skadedyr. De fleste koser seg med små til mellomstore insekter, men noen er store nok til å bytte på larver, snegler og snegler også.

Noen typer rovbiller har ganske ubehagelige vaner, og lever i møkk og døde kadaver der de spiser på fluemyk.

Anbefalt: