Seascape Strawberry Care: Dyrking av Seascape Strawberrys hjemme

Innholdsfortegnelse:

Seascape Strawberry Care: Dyrking av Seascape Strawberrys hjemme
Seascape Strawberry Care: Dyrking av Seascape Strawberrys hjemme

Video: Seascape Strawberry Care: Dyrking av Seascape Strawberrys hjemme

Video: Seascape Strawberry Care: Dyrking av Seascape Strawberrys hjemme
Video: Seascape Strawberries 2024, April
Anonim

Jordbærelskere som vil ha mer enn én avling av de deilige, søte bærene, velger evigvarende eller dagsnøytrale kultivarer. Et fantastisk alternativ for et dagsnøytr alt jordbær er Seascape, som ble utgitt av University of California i 1992. Les videre for å finne ut om dyrking av Seascape-jordbær og annen Seascape-bærinformasjon.

Hva er et Seascape Strawberry?

Seascape jordbær er små, urteaktige, flerårige planter som vokser til bare 12–18 tommer (30,5–45,5 cm). Som nevnt er Seascape jordbær evigvarende jordbær, noe som betyr at de produserer sin deilige frukt gjennom hele vekstsesongen. Plantene bærer store, faste, strålende røde frukter om våren, sommeren og høsten.

I følge det meste av Seascape bærinformasjon er disse jordbærene varmetolerante og sykdomsbestandige, i tillegg til å være produktive produsenter. Deres grunne rotsystemer gjør dem egnet ikke bare for hagen, men også for containerdyrking. De er hardføre i USDA-sone 4-8 og er en av førsteklasses jordbærkultivarer for dyrkere i det nordøstlige USA

Seascape Strawberry Care

Som andre jordbær er Seascape jordbærpleie minimal. De liker næringsstofferrik, leirholdig jord med utmerket drenering med full soleksponering. For maksimal bærproduksjon er det nødvendig med full sol. Det er her planting i en container kan komme godt med; du kan flytte containeren rundt og inn i de beste solfylte områdene.

Plant Seascape-jordbær enten i sammenfiltrede rader, planting med høy tetthet eller i containere. Bare rotjordbær bør plantes med ca. 8-12 tommer (20,5-30,5 cm.) fra hverandre i hagen. Hvis du velger å dyrke Seascape i beholdere, velg en beholder som har dreneringshull og er minst 3-5 gallons (11-19 L.).

Når du dyrker Seascape-jordbær, sørg for å gi dem en tomme (2,5 cm.) vann per uke avhengig av værforholdene. Hvis du dyrker bærene i en beholder, må de sannsynligvis vannes oftere.

Plukking av jordbær oppmuntrer plantene ofte til frukt, så hold plantene godt plukket for en god avling av jordbær gjennom hele sesongen.

Anbefalt: