Beach Cherry Info: Lær hvordan du dyrker australske strandkirsebærtrær

Innholdsfortegnelse:

Beach Cherry Info: Lær hvordan du dyrker australske strandkirsebærtrær
Beach Cherry Info: Lær hvordan du dyrker australske strandkirsebærtrær

Video: Beach Cherry Info: Lær hvordan du dyrker australske strandkirsebærtrær

Video: Beach Cherry Info: Lær hvordan du dyrker australske strandkirsebærtrær
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Noen liker det varmt, eller nesten, og du må telle australske strandkirsebærtrær blant antallet. Hvis du bor i en toasty region, kan du begynne å dyrke et australsk strandkirsebærtre utendørs. Men gartnere over alt kan legge til disse trærne til containerhagesamlingen deres. Hvis du er interessert i å dyrke et australsk strandkirsebærtre, gir vi deg tips om hvordan du dyrker australsk strandkirsebær her.

Beach Cherry Information

Strandkirsebærtrær (Eugenia reinwardtiana) er kjent som A’abang på Guam og Noi på Hawaii. I disse tropiske områdene vokser planten som et lite til mellomstort tre med hardt, slitesterkt tre som ofte brukes i lokal konstruksjon. Trærne er hjemmehørende i de nordøstlige tropiske områdene i Australia. Du kan finne dem som trives på stranden, som er der treet får sitt vanlige navn. De kan også vokse som busker.

Disse voksende strandkirsebærtrærne utendørs lever i varme områder som de i U. S. Department of Agriculture plantehardhetssone 10. I kjøligere områder kan du ikke gi treet den strandkirsebærpleien som kreves hvis det plantes i hagen din.. Heldigvis fungerer disse trærne også godt som potteplanter. Og selv om beskjæres for å holde noenmeter høyt, får du mange kirsebær.

How to Grow Australian Beach Cherry

Hvis du er interessert i å dyrke et australsk strandkirsebærtre, kan du gjøre det i en beholder. Dette betyr at du kan dyrke treet i et solfylt vindu om vinteren, og deretter flytte det ut når været er varmt nok.

Hvis du vil starte planten med frø, må du være ganske tålmodig. De kan ta opptil tre måneder å spire. Plant dem i godt drenerende, leirholdig jord.

Brandkirsebærblomster og frukt når den blir 0,3 meter høy. Planten er ikke en rask dyrker, men med tiden vil den nå denne høyden og begynne å bære deilige, skinnende røde kirsebær.

For å beholde størrelsen på trepotten, må du inkludere regelmessig beskjæring i din vanlige strandkirsebærpleie. Strandkirsebærtrær tåler beskjæring, faktisk så bra at de brukes i hekker i hjemlandet Australia. Du kan beskjære den slik at den forblir 2 til 3 fot (0,6 til 0,9 meter) høy på ubestemt tid. Ikke bekymre deg for at dette vil hemme fruktproduksjonen. Den vil fortsatt produsere en overflod av søte kirsebær.

Anbefalt: