Emory's Barrel Cactus Info: Tips on Caring For Emory's Barrel Cactus

Innholdsfortegnelse:

Emory's Barrel Cactus Info: Tips on Caring For Emory's Barrel Cactus
Emory's Barrel Cactus Info: Tips on Caring For Emory's Barrel Cactus

Video: Emory's Barrel Cactus Info: Tips on Caring For Emory's Barrel Cactus

Video: Emory's Barrel Cactus Info: Tips on Caring For Emory's Barrel Cactus
Video: 86: Cactus Spotlight! | Variegated Ferocactus (Fire Barrel Cactus) | + Care Tips 2024, April
Anonim

Ferocactus emoryi, som er hjemmehørende i de nedre delene av det nordvestlige Mexico og deler av det sørlige Arizona, er robuste kaktuser som er perfekte for tørkeutsatte hager og tørre landskap. Vanligvis referert til som Emorys tønnekaktus, disse sylindriske piggete plantene er et interessant valg for containere og tillegg til ørkenberghager.

Emory's Barrel Cactus Info

Emory ferocactus vokser utendørs i USDA-sonene 9 til 11. Selv om de er hardføre innenfor disse sonene, vokser planter best i områder med relativt lite nedbør, siden for mye fuktighet kan føre til rotråte.

Disse kaktusene når høyder på opptil 4–8 fot (1,2–2,5 m.), og trives i ørken- og steinhager. Selv om plantene kan være i stand til å håndtere en og annen lett frost, er det best at temperaturen ikke faller under 50 F. (10 C.). De som ønsker å dyrke disse kaktusene uten riktige forhold er fortsatt i stand til å gjøre det; planter må imidlertid dyrkes i containere innendørs.

Emory Cactus Care

Omsorg for Emorys tønnekaktus krever lite erfaring, noe som gjør den perfekt for nybegynnere gartnere og de som er nye til å dyrke planter innendørs. Vedlikehold av anlegget er relativt bekymringsløst,siden plantene ikke krever noen spesifikk behandling for skadedyr eller sykdommer.

Som med mange kaktuser, krever Ferocactus emoryi godt drenerende jord. Når de dyrkes i beholdere, kan jordblandinger spesielt formulert for bruk med kaktus og sukkulenter forbedre den generelle plantehelsen drastisk. Disse jordsmonnet kan bli funnet i oppussingsbutikker og lokale barnehager. Gartnere kan også lage sin egen kaktusjordblanding ved å kombinere medier som sand og torv.

Plant tønnekaktuser på steder som får full sol. Mens de dyrkes spesielt i tørre landskap, krever planter sporadisk vanning når forholdene er spesielt tørre. Når du vanner, sørg for å unngå direkte kontakt med kaktusplanten, siden vanndråper på plantevev kan føre til at sukkulentene blir solbrente i varmt, tørt klima.

Anbefalt: