Driftwood-ideer for hager – Lær om ting å gjøre med drivved

Innholdsfortegnelse:

Driftwood-ideer for hager – Lær om ting å gjøre med drivved
Driftwood-ideer for hager – Lær om ting å gjøre med drivved

Video: Driftwood-ideer for hager – Lær om ting å gjøre med drivved

Video: Driftwood-ideer for hager – Lær om ting å gjøre med drivved
Video: The Insane Works of HITEN GOOLAB | ADA South Africa - Aquascaping Podcast 2024, April
Anonim

Mens vakre, blomstrende planter er viktige fokuspunkter i ethvert hagelandskap, ser mange dyrkere på å fullføre gårdene sine med unike og interessante aksentdekorasjoner. Noen velger kanskje dyrere stykker, men budsjettkyndige gartnere gleder seg over samlingen av folkekunstverk – begge passer like godt inn i den respektive stilen til hagen.

Enten hageinnredning er ny, resirkulert eller laget av naturlige materialer, er det ingen tvil om at det kan gi en følelse av sjarm til disse områdene. Drivved, for eksempel, har vunnet popularitet de siste årene bare av denne grunn.

Hvordan bruke drivved i hagen

Driftwood er et utmerket materiale å bruke som hagedekor av en rekke årsaker. Mens ting å gjøre med drivved er ubegrensede, gir bruk av drivved i hagen også en organisk og naturlig tilnærming til å dekorere både store og små hjørner av landskapet. Hagekunst med drivved er også ganske slitesterk, siden den naturlig har vært utsatt for vann, vind og andre faktorer som ofte behandler treverket før bruk.

Når det gjelder bruk av drivved, er ideene til hageinnredning uendelige. Fraundervurdert design til store fokusdeler, bruk av drivved i hagen er verdt å vurdere. Som alltid, samle aldri drivved til kunstverk før du har sjekket lokale lover og forskrifter angående samlingen.

Sukkulentplantere

Driftwood fungerer som en utmerket beholder for saftige planter. Nærmere bestemt, formen og dreneringsevnen til drivvedbiter gjør dem ideelle for å lage midtdeler med sukkulenter i hagelandskapet.

I tillegg til sukkulenter passer luftplanter godt i innredning laget med større stykker drivved. Dette gjelder spesielt siden luftplanter ikke krever jord. Disse typer arrangementer gir dyrkere et unikt og interessant tillegg til hagen.

Hageskilt

Siden det meste av drivved har blitt behandlet naturlig gjennom eksponering for elementene, er drivvedskilt et flott alternativ for hageinnredning. For å lage et drivvedskilt, skisser du designet og maler det med en utendørs maling som ikke vil falme eller vaskes bort.

Driftwood-hageskilt er en fin måte å legge til rustikk appell til hagerom.

Hageskulpturer

Kunstneriske gartnere kan velge å ta fatt på et mer dyktig drivved-innredningsprosjekt. Opprettelsen av små eller store skulpturer med drivved vil garantert legge til personlig og individuell stil til hagelandskapet.

Regnkjeder og hengende kunst

Hengende drivved-regnkjeder, drivved-vindklokker og andre vertikale kreasjoner er en fin måte å gi dimensjoner til hjemmehageinnredningen. Disse brikkene hjelper ikke bare tilskap en innbydende hageatmosfære, men bruk også naturlige elementer for å forbedre det generelle utseendet og stemningen i hagen.

Anbefalt: