Miljøvennlige hagetips – grønne hagetrender for en renere jord

Innholdsfortegnelse:

Miljøvennlige hagetips – grønne hagetrender for en renere jord
Miljøvennlige hagetips – grønne hagetrender for en renere jord

Video: Miljøvennlige hagetips – grønne hagetrender for en renere jord

Video: Miljøvennlige hagetips – grønne hagetrender for en renere jord
Video: 6 GREEN CLEANING TIPS For A Healthy Lifestyle | Eco Tips 2024, April
Anonim

Du trenger ikke å være en "treklemmer" for å ville gjøre noe for å hjelpe jorden forbli sunn. Grønne hagetrender trives både på nett og på trykk. Miljøvennlige hager starter med en bevisst beslutning om å redusere karbonavtrykket, redusere bruk av kjemikalier og gå tilbake til naturlige måter å vedlikeholde landskapet på.

For de som brenner for å holde verden ren og trygg for alle, er jordbevisst hagearbeid en livsstil.

Hvis du er ny i praksisen, kan noen tips om hvordan du gjør hagen din jordvennlig hjelpe deg på rett vei til en bærekraftig livsstil som ikke påvirker naturen.

Hva er jordbevisst hagearbeid?

Slå på TV-en eller start opp datamaskinen, og du vil garantert se produkter, ideer og historier om miljøvennlige hagetips. Tanken er å øke pollineringen, øke det biologiske mangfoldet og bruke landskapsteknikker som er konservative.

Mennesker er en viktig del av å bremse global oppvarming, redusere avfall og senke energiforbruket. Nøkkelprinsippene, "reduser, gjenbruk, resirkuler," bør brukes på miljøvennlige hager. Endringer trenger ikke å gjøres over natten, mendet er noen enkle endringer du kan gjøre i dag i hagearbeidet ditt som vil være til nytte for alle i det lange løp.

miljøvennlige hagetips

En av de enkleste måtene å bli grønn på er ved å velge innfødte planter. De er allerede tilpasset området og vil trenge mindre vann, er mindre mottakelige for sykdommer og skadeinsekter, gir habitat- og pollineringsmuligheter for dyreliv og nyttige insekter, og støtter det innfødte mangfoldet. Det er ett raskt skritt for å gjøre hagen din jordvennlig.

Et annet viktig skritt er å redusere størrelsen på plenen. Dette sparer vann, klipping, gjødsel, bruk av kjemikalier for å forhindre ugress, og gir deg mer plass til å plante en mengde nyttige planter.

Her er noen miljøvennlige hagearbeidsideer:

  • Legg til blomstrende planter for å tiltrekke seg pollinatorer.
  • Fang regnvann og bruk det til vanning.
  • Bruk mulch for å redusere fordampning.
  • Sett opp en kompostbeholder eller haug.
  • Bruk kun økologiske produkter i hagen din.
  • Oppmuntre fugler som vil spise mange av de skadelige insektene i hagen din.
  • Kjøp jord, mulch og andre gjenstander i bulk for å redusere emballasjen som kommer i mindre mengder.

Selv enkle endringer som virker små har vist seg å gi en rekke fordeler for miljøet, og de trenger ikke å være dyre eller tidkrevende.

Anbefalt: