Kaffemyggavstøtende middel: Bruker grunnlag for myggkontroll

Innholdsfortegnelse:

Kaffemyggavstøtende middel: Bruker grunnlag for myggkontroll
Kaffemyggavstøtende middel: Bruker grunnlag for myggkontroll

Video: Kaffemyggavstøtende middel: Bruker grunnlag for myggkontroll

Video: Kaffemyggavstøtende middel: Bruker grunnlag for myggkontroll
Video: Best fly and mosquito repellent ever! 2024, Kan
Anonim

Når sommertemperaturene kommer, strømmer mange mennesker til konserter, cookouts og utendørsfestivaler. Mens de lengre dagslystimene kan signalisere morsomme tider fremover, markerer de også begynnelsen på myggsesongen. Uten beskyttelse mot disse skadedyrene kan friluftsaktiviteter raskt stoppe opp. Av denne grunn kan du begynne å finne løsninger for å bli kvitt mygg.

Kaffegrun for myggkontroll?

I mange regioner i verden er mygg blant de mest plagsomme skadedyrene. I tillegg til å spre en mengde sykdommer, kan disse insektene forårsake allergiske reaksjoner og mye plager. Uten beskyttelse mot bitt kan mange oppleve at utendørsaktiviteter er uutholdelige.

Tradisjonelle metoder for myggkontroll inkluderer bruk av avvisende sprayer, citronellalys og til og med spesielle kremer. Selv om noen kommersielle myggmidler er effektive, kan kostnadene ved å bruke dem regelmessig være ganske dyre. I tillegg kan man føle grunn til bekymring angående produktenes ingredienser og mulig innvirkning på helsen din. Med dette i bakhodet har en rekke individer begynt å se etter alternative muligheter for myggkontroll – som bruk av myggavstøtende planter eller kaffemyggmiddel (ja,kaffe).

Internett bugner av mulige naturlige myggkontrollløsninger. Med så mange å velge mellom er det ofte vanskelig å avgjøre hvilke metoder som har validitet og hvilke som ikke har det. Ett spesifikt vir alt innlegg bemerker bruken av kaffegrut for myggkontroll, men kan kaffe frastøte mygg?

Når det gjelder mygg og kaffe, er det noe som tyder på at det kan lykkes til en viss grad å avvise disse skadedyrene. Selv om kaffemyggmiddel ikke er så enkelt som å strø kaffegrut i hele hagen, har studier funnet at vann som inneholder kaffe eller brukt grumt avskrekket voksne mygg fra å legge egg på disse stedene.

Når det er sagt, mens kaffe-vann-blandingen reduserte antallet larver til stede, gjorde det liten forskjell i forebyggingen av voksne mygg i rommet. Hvis du vurderer bruk av kaffegrut utendørs på denne måten, er det viktig å undersøke grundig. Selv om kaffegrut er et populært tilsetningsstoff til komposthauger, er det viktig å huske at de kanskje ikke gir de myggavstøtende resultatene du håper på.

Anbefalt: