Using Beer As A Slug Trap – Making Beer Traps For Slugs

Innholdsfortegnelse:

Using Beer As A Slug Trap – Making Beer Traps For Slugs
Using Beer As A Slug Trap – Making Beer Traps For Slugs

Video: Using Beer As A Slug Trap – Making Beer Traps For Slugs

Video: Using Beer As A Slug Trap – Making Beer Traps For Slugs
Video: Slug Beer Trap VS Slug Pallets - BEST WAY How To Kill Slugs In Garden 2024, Kan
Anonim

Du fant uregelmessige, glatte hull tygget i bladene til den nyplantede hagen eller blomsterfrøplantene dine. Det kan også ha vært klippet av en ung plante ved stilken. Avsløringsskiltene er der – sølvfargede slimslimspor. Du vet at de skyldige er snegler.

Disse slimede medlemmene av bløtdyrfilumet liker fuktig jord og varme temperaturer. De spiser vanligvis om natten og retter seg mot unge frøplanter. På dagtid liker snegler å gjemme seg under mulch og i ormehull, så det er vanskelig å håndplukke disse inntrengerne. Jordbruk og dyrking ødelegger skjulestedene deres, men dette kan tørke ut jorda og skade planterøttene.

Du har kanskje hørt om å drepe snegler med øl og lurer på om denne alternative metoden for ikke-kjemisk kontroll er effektiv.

Does Beer Kill Slugs?

Mange gartnere sverger å bruke øl som sneglefelle er en hjemmemedisin som virkelig fungerer. Snegler tiltrekkes av gjæraktig lukt som finnes i øl. Faktisk elsker de det så mye at de kryper ned i containere med øl og drukner.

For gartnere som heller vil dele favorittbrygget sitt med venner, ikke fiende, aldri frykt. En veldig rimelig ølerstatning kan blandes med vanligkjøkkeningredienser og er like effektivt som å drepe snegler med øl.

Å lage ølfeller for snegler er et enkelt gjør-det-selv-prosjekt, men det er noen begrensninger for å bruke dem. Disse fellene tiltrekker seg kun snegler innenfor et begrenset område, så fellene må plasseres omtrent hver kvadratyard (meter). I tillegg fordamper øl- eller gjærløsningen raskt og må etterfylles med noen få dagers mellomrom. Regnvann kan også fortynne løsningen, og dermed redusere effektiviteten.

Hvordan lage en ølsneglfelle

Følg disse enkle trinnene for å lage ølfeller for snegler:

  • Samle flere rimelige plastbeholdere, gjerne med lokk. Resirkulerte yoghurtbeholdere eller margarinbaljer er en passende størrelse for å lage ølfeller for snegler.
  • Klipp noen hull nær toppen av plastbeholderen. Sneglene vil bruke disse hullene for å få tilgang til fellen.
  • Begrav beholderne i bakken med ca. 2,5 cm igjen over jordlinjen. Å holde beholderne litt over jordnivået bidrar til å forhindre at nyttige insekter faller i fellene. Konsentrer beholderne i områder av hagen der snegleproblemene er størst.
  • Hell 2 til 3 tommer (5 til 7,5 cm) øl eller ølerstatning i hver beholder. Sett lokkene på beholderne.

Sjekk fellene regelmessig. Tilsett øl eller ølerstatning etter behov. Fjern døde snegler regelmessig.

Killing Slugs with Beer Substitute

Bland følgende ingredienser og bruk i stedet for øl når du lager ølfeller for snegler:

  • 1 spiseskje (15 ml) gjær
  • 1 spiseskje (15 ml) mel
  • 1 spiseskje (15 ml) sukker
  • 1 kopp (237 ml) vann

Hageplanter og -blomster er mest sårbare for snegleangrep når de er unge og ømme. Når plantene er etablert, kan det bli unødvendig å drepe snegler med ølfeller. Hvis du ikke lenger ser sneglestier på plantene dine, er det på tide å samle beholderne og resirkulere dem.

Anbefalt: