Nordøsthagearbeid – Få august hagearbeid utført

Innholdsfortegnelse:

Nordøsthagearbeid – Få august hagearbeid utført
Nordøsthagearbeid – Få august hagearbeid utført

Video: Nordøsthagearbeid – Få august hagearbeid utført

Video: Nordøsthagearbeid – Få august hagearbeid utført
Video: Vegetable Seeds to Plant in August: Zone 6 2024, April
Anonim

August i nordøst handler om å høste og bevare innhøstingen – frysing, hermetisering, sylting osv. Det betyr ikke at resten av hagenes gjøremålsliste kan ignoreres, uansett hvor fristende den er.. Midt i matlaging og plukking venter hageoppgaver i august. Ta deg litt tid borte fra det varme kjøkkenet for å takle de nordøstlige hagearbeidene.

Nordøst-hagearbeid i august

Det kan virke som om det er på tide å senke farten på hagen-to-do-listen. Tross alt har det vært en lang sommer med babyfrukter, grønnsaker, plener og andre planter, men nå er det ikke tiden for å slutte. For det første er det fortsatt varmt, og å følge med på vanningen er av største betydning.

Hvis du ikke har gjort det hele sommeren, still inn klipperen til en lengre lengde for å la plenen holde seg hydrert. Det sier seg selv at ikke bare vanning fortsetter, men å holde tritt med luking og deadheading vil holde ting fint.

Heldigvis, eller uheldigvis, er ikke disse sommeroppgavene de eneste å ta fatt på. Det gjenstår fortsatt mange hageoppgaver i august.

Garden To-do List for august i nordøst

For å holde fargen gående inn i høsten er det nå på tide å kjøpe og plante mammaer. August er også en god tid for å plante stauder, busker,og trær. Hvis du gjør det nå, kan rotsystemene etablere seg før de fryser.

Slutt å gjødsle. Gjødsling på sensommeren oppmuntrer løvvekst som deretter kan være åpen for skader forårsaket av plutselige fryser. Unntaket er årlige hengende kurver.

Grav spudsene ut så snart toppene dør ned. Beskjær jordbærløperne. Kutt tilbake blødende hjerter. August er tiden for å transplantere eller dele peoner og befrukte dem. Plant høstkrokus.

Når oppgavelisten for hagearbeid begynner å bli krysset av, begynn å tenke på neste år. Lag notater mens ting fortsatt blomstrer. Finn ut hvilke planter som må flyttes eller deles. Bestill også vårpærer. Hvis du har hatt amaryllisene dine ute, er det nå på tide å ta dem inn.

Så salat, grønt, gulrøtter, rødbeter og kålrot for en ny sjanse. Mulch rundt rotsystemene for å holde på vannet og holde dem kjølige. Hold øye med skadedyr og handle umiddelbart for å utrydde dem. Fyll ut bare flekker i plenen ved å så blandet gressfrø.

Husk at hagearbeidsoppgaver i nordøst vil ta slutt når vinteren nærmer seg raskt. Nyt tiden i hagen mens du fortsatt kan.

Anbefalt: