August Hagearbeid – hva du skal gjøre i Southwest Gardens om sommeren

Innholdsfortegnelse:

August Hagearbeid – hva du skal gjøre i Southwest Gardens om sommeren
August Hagearbeid – hva du skal gjøre i Southwest Gardens om sommeren

Video: August Hagearbeid – hva du skal gjøre i Southwest Gardens om sommeren

Video: August Hagearbeid – hva du skal gjøre i Southwest Gardens om sommeren
Video: What to Plant in August | Late Summer Colour & Food - My 5 Essential Plants! 2024, April
Anonim

Det er ingen måter å gjøre det på, august i sørvest er brennhet, varm, varm. Det er på tide for gartnere i Southwest å lene seg tilbake og nyte hagen, men det er alltid noen hageoppgaver i august som ikke lar vente på seg.

Ikke gi opp på Southwest-hagen din i august, men spar alltid energitømmende oppgaver til tidlig morgen før dagens varme. Her er hagen din gjøremålsliste for august.

August Gardening Task in the Southwest

Vann kaktus og andre sukkulenter forsiktig. Du kan bli fristet til å gi ekstra vann når temperaturen stiger, men husk at ørkenplanter er vant til tørre forhold og har lett for å råtne når forholdene er for fuktige.

Vær ekstra oppmerksom på planter som dyrkes i containere, siden mange vil trenge vanning to ganger daglig på sensommeren. De fleste trær og busker bør vannes dypt en gang hver måned. La en slange risle ved drypplinjen, som er punktet der vannet drypper fra ytterkantene av grenene.

Vann planter tidlig på dagen, siden solen tørker jorden raskt. Fortsett å mate plantene regelmessig med vannløselig gjødsel.

Gjøremålslisten din for hagen din bør inkludere erstatning av mulch som har dekomponert eller blåst bort. Et lag med mulch vil holde jorda kjøligere oghindre fordamping av dyrebar fuktighet.

Deadhead ettårige og stauder regelmessig for å fremme fortsatt blomstring langt ut i høstmånedene. Fortsett å holde ugress i sjakk. Fjern ugress før de blomstrer for å minimere gjensåing neste år. Fjern ettårige planter som ikke overlevde midtsommervarmen. Erstatt dem med gazania, ageratum, salvia, lantana eller andre lyse, varmekjære ettårige planter.

August er et godt tidspunkt å beskjære egensindig oleander. Hvis plantene er overgrodde og for høye, kutt dem tilbake til ca 12 tommer (30 cm). Hvis veksten er treaktig eller langbenet, fjern omtrent en tredjedel av stilkene ved bunnen av busken. Gi mat og vann etter beskjæring.

Hva skal jeg gjøre om sommeren? Ta en kald drink, finn et skyggefullt sted, og tenk på fremtidige planer for din sørvestlige hage. Les frøkataloger, les hageblogger eller besøk en lokal barnehage eller et drivhus.

Anbefalt: