Tips for å varme opp stueplanter – holde potteplanter varme om vinteren

Innholdsfortegnelse:

Tips for å varme opp stueplanter – holde potteplanter varme om vinteren
Tips for å varme opp stueplanter – holde potteplanter varme om vinteren

Video: Tips for å varme opp stueplanter – holde potteplanter varme om vinteren

Video: Tips for å varme opp stueplanter – holde potteplanter varme om vinteren
Video: 15 Winter Care Tips for Houseplants! | Winter Care Tips for Indoor Plants! 2024, April
Anonim

Å holde potteplanter varme om vinteren kan være en utfordring. Innendørsforhold i hjemmet kan være vanskeligere i kalde vinterområder som følge av trekk i vinduer og andre problemer. De fleste potteplanter liker å ha minimumstemperaturer på minst 60 grader F. (16 C.) eller høyere.

Hvordan holde potteplanter varme

Det er noen måter du kan varme inneplanter på i de kalde vintrene.

  • En måte er å legge til en varmeovn til rommet ditt. Bare vær forsiktig så du ikke plasserer plantene for nær varmeovnen, da dette kan brenne dem. Husplanter generelt liker ikke trekk av noe slag, spesielt veldig kalde eller veldig varme trekk.
  • Hvis du har for store problemer med å varme opp stueplanter eller ikke vil bry deg, er det bare å plassere potteplantene dine i et annet rom. Enkelte rom forblir for kalde om vinteren og er kanskje ikke verdt den ekstra innsatsen. Flytt dem til et varmere rom som fortsatt har passende lys, hvis det er mulig.
  • Hvis du har enkeltrutede vinduer og bor i et kaldt vinterområde, er det sannsynlig at potteplantene dine er for kalde i denne typen områder. For å isolere ting litt, kan du plassere bobleplast mellom vinduet og plantene eller til og med kjøpe et spesielt plastvindusisolasjonssett og bruke det bare om vinteren.
  • Et ekstra alternativ foroppvarming av stueplanter er å bruke en varmelampe som passer for planter. Armaturen vil ikke bare varme opp plantene dine, men også gi nødvendig lys om vinteren.
  • En annen kreativ metode som hjelper med å holde potteplanter varme om vinteren, er å bruke en varmematte. Disse brukes vanligvis til forplantningsformål, men de vil gjøre en god jobb med å varme opp stueplanter i kjølige områder.
  • Til slutt, hvis du har et kjøleskap som er i et område med nok lys, holder toppen av kjøleskapet seg varm og vil være et flott sted for en plante. Bare vær forsiktig når du vanner slik at du ikke blir våt av elektriske elementer.

Anbefalt: