Ideer til hageoppbevaring – lage en hageoppbevaringssone i bakgården

Innholdsfortegnelse:

Ideer til hageoppbevaring – lage en hageoppbevaringssone i bakgården
Ideer til hageoppbevaring – lage en hageoppbevaringssone i bakgården

Video: Ideer til hageoppbevaring – lage en hageoppbevaringssone i bakgården

Video: Ideer til hageoppbevaring – lage en hageoppbevaringssone i bakgården
Video: Fantastiske baggård DIY-ideer, der vil opgradere dit hjem ▶3 2024, April
Anonim

Hvis du har en bakgård med hage, trenger du definitivt hagelagringsplass. Utendørs lagring er forskjellig fra innendørs lagring. Inne i et hjem har du skap, skap og skuffer for å oppbevare eiendeler, men det er usannsynlig at du har innebygd lagring i bakgården. Hvis du vurderer DIY hageoppbevaring, er det unektelig en god idé. Les videre for mange flotte hageoppbevaringsideer.

Lagringssone i bakgården

Hvis du har en bakgård, kan det hende du har hageutstyr, hageverktøy, leker i bakgården for barn og til og med utstyr for rengjøring av bassenget som må oppbevares et sted. Ja, du kan leie en lagringsenhet, men det er så upraktisk når du trenger noe NÅ.

Ikke bekymre deg, uansett hvor liten balkongen din eller hvor stor plenen din, er det mange måter å lage DIY hageoppbevaring på. Ideen med å lage en lagringssone i bakgårdshjørner er å gi lagringsplass innebygd i et annet nyttig utemøbel.

Her er en første idé for bakgårdsoppbevaring som også er et godt eksempel på hva vi snakker om. Skaff deg en solid, smal bokhylle og plasser den utendørs på siden. Du skal polstre toppen for å bruke som en hagebenk, mens du bruker plassene som skapes av de vertikale hyllene til oppbevaring av verktøy og hageutstyr.

Flere hagelagringsideer

En annen måte å skape litt hageoppbevaringsplass på er å bygge et enkelt salongbord for terrassen din med plass til oppbevaring. Lag stykket ved å resirkulere trekasser som du får på bondens marked. Få et stykke kryssfiner på størrelse med lengden på en kasse pluss bredden på en kasse, og lim deretter kassene på den med den åpne siden ut. En kasse skal åpnes på hver side. Fest rullehjul og mal prosjektet, og legg deretter hageutstyr i basen.

Du kan også lage mindre lagringsenheter for spesifikke gjenstander. Det er mange måter å skjule hageslangen på, for eksempel. Bruk en plantekasse av tre til å oppbevare slangen når du ikke bruker den, eller slå en påle i bakken med en tapp på toppen og en mot bunnen for å vikle slangen rundt.

Kjøpe lagring i bakgård

Ikke alle er en DIY-type. Du kan også lage en oppbevaringssone i bakgården med varer du kjøper i hagen eller jernvarehandelen. Du kan for eksempel kjøpe en slank oppbevaringsbod som er perfekt for oppbevaring av spaden og raken. Alt du trenger å gjøre er å bestemme hvor du vil plassere den.

Eller kjøp en interessant hylle for å stable noen av hagen din. Hyller som ser ut som en stige er kule og trender for tiden. Utendørshyller i metall er også attraktive og vil sannsynligvis inneholde flere ting.

Rustikk utendørs hageoppbevaringskister er også tilgjengelig og fungerer godt for verktøy, ekstra hagejord og gjødsel.

Anbefalt: