Desember Hageoppgaver – Northeast Gardening Maintenance

Innholdsfortegnelse:

Desember Hageoppgaver – Northeast Gardening Maintenance
Desember Hageoppgaver – Northeast Gardening Maintenance

Video: Desember Hageoppgaver – Northeast Gardening Maintenance

Video: Desember Hageoppgaver – Northeast Gardening Maintenance
Video: Tømme bokashibøtter når alle dyrkingsplasser er opptatt 2024, Kan
Anonim

Innen desember er det noen som ønsker å ta en pause fra hagen, men de som virkelig er vanvittige vet at det fortsatt er mange desemberoppgaver som må gjøres når man jobber med hage i nordøst.

Nordøst-hagearbeidet fortsetter til bakken har frosset fast, og selv da er det ting som å planlegge neste sesongs hage som kan jobbes med. Følgende regionale oppgaveliste i nordøst vil hjelpe deg med å utføre hageoppgaver i desember som vil gjøre den påfølgende vekstsesongen enda mer vellykket.

Nordeast Gardening for the Holidays

Nordøsten blir fort oversvømmet med kalde temperaturer og snø, men før været har satt deg inne, er det en rekke hageoppgaver i desember å ta seg av.

Hvis du har hatt det med hagearbeid og er mer rustet til å feire høytiden, vil mange av dere være på jakt etter et juletre. Hvis du kutter eller kjøper et ferskt tre, oppbevar det på et kjølig område så lenge som mulig, og før du kjøper, rist treet godt for å se hvor mange nåler som faller. Jo ferskere treet er, jo færre nåler faller.

Noen mennesker foretrekker å få et levende tre. Velg et tre som er i en stor beholder eller har blitt pakket inn i burlap og har en god rotkule.

Pris opp huset ved å legge til festlige potteplanter, ikkebare julestjerne, men amaryllis, kalanchoe, syklamen, orkideer eller andre fargerike alternativer.

Regional oppgaveliste for hagearbeid i nordøst

Hageoppgaver i desember dreier seg ikke bare om høytiden. Hvis du ikke allerede har gjort det, er det nå på tide å dekke møre stauder med mulch og snu jorden i grønnsakshagen for å rive opp overvintrende insekter og redusere antallet neste år. Dessuten, hvis du ikke allerede har gjort det, er det nå et godt tidspunkt å reparere jorda med kompost og/eller kalk.

Desember er en flott tid for å ta stiklinger av løvtre fra løvtrær og busker. Begrav stiklingen i sand i en kald ramme eller ute i hagen for planting tidlig på våren. Sjekk arborvitae og einer for sekkeorm og fjern for hånd.

Ytterligere desemberhageoppgaver

Når du jobber med hage i nordøst, vil du kanskje huske dine fjærkledde venner i desember. Rengjør fuglebrettene og fyll dem opp. Hvis du avskrekker hjorten med gjerder, inspiser gjerdet for hull og reparer dem.

Når du er ferdig med utendørsarbeid, vask løvet til store bladplanter med en lett løsning av såpe og vann for å rense porene for støv og skitt. Vurder å sette en luftfukter i områder av hjemmet fylt med potteplanter. Vinterens tørkeluft er hard mot dem, og du vil også puste bedre.

Lagre opp gjødsel, kattesand eller sand. Bruk disse i stedet for å skade s alt på isete stier og veier.

Anbefalt: