Gardening To-Do List: Tending March Gardens In the South

Innholdsfortegnelse:

Gardening To-Do List: Tending March Gardens In the South
Gardening To-Do List: Tending March Gardens In the South

Video: Gardening To-Do List: Tending March Gardens In the South

Video: Gardening To-Do List: Tending March Gardens In the South
Video: 15 Perennials Every Garden Should Have! 💪🌿💚 // Garden Answer 2024, April
Anonim

Mars i sør er sannsynligvis den travleste tiden på året for gartneren. Det er også det morsomste for mange. Du får plante de blomstene, urtene og grønnsakene du har tenkt på i flere måneder. Det er så mange valg å ta med design og planting.

Begrensningsanken din kan i stor grad avhenge av disse valgene og implementeringen av dem. Så hva står på listen over hagearbeid å gjøre? Sørg for å inkludere følgende:

Mars hagearbeid

Det er på tide å plante bærbusker, eple, fersken og andre frukttrær. Hvis du planter fikenbusker, er dette en god måned å få dem i jorden.

I de områdene som fortsatt har kalde netter og en sjanse for snø (ja, i sørøst) starter frø inne. Start frø av avlinger fra den varme årstiden for å plante ut når temperaturen og jorda er varm, for eksempel meloner, tomater og paprika.

Gjør hagen klar for planting hvis du ikke allerede har gjort det. Ta en jordprøve og legg til endringer som anbef alt. Bearbeid og fjern ugress, arbeid i godt ferdig kompost eller gjødsel sammen med andre tilsetninger for å berike jorda.

Lag rader, bakker og furer. Gjør jorden 12 tommer (30,4 cm) dyp for hager i bakken og arbeid med kompost på omtrent 15 cm dyp. Bruk en snor eller et tømmerstykke for å holde radene rette. Tillat 12 tommer (30.4cm.) eller mer mellom radene.

Legg til et høybed for å bruke for ekstra planting.

Andre Sørøst-hagearbeid for mars

Del og beskjær vinterblomstrende busker etter blomstring. Noen vårblomstrende busker kan deles før det kommer blomster eller blader. Disse inkluderer vinterkaprifol, japansk kerria og forsythia. Kutt busker ned til ca. 10 cm før deling og graving av klumper.

Ryd opp og beskjær kameliaer. Beskjær vårblomstrende busker etter blomstring for ikke å fjerne blomstene.

Plant en ny planting av alle kjølige avlinger du dyrker, som neper, gulrøtter og bladgrønt.

Påfør pre-emergent ugressmiddel på plener for ugrasbekjempelse.

Fortsett med disse oppgavene slik at du kan nyte marshagen din i sør. Engasjer deg og forvent en interessant og fruktbar hage i år.

Anbefalt: