Blomstrende gråtende trær: Dyrking av småblomstrende gråttrær

Innholdsfortegnelse:

Blomstrende gråtende trær: Dyrking av småblomstrende gråttrær
Blomstrende gråtende trær: Dyrking av småblomstrende gråttrær

Video: Blomstrende gråtende trær: Dyrking av småblomstrende gråttrær

Video: Blomstrende gråtende trær: Dyrking av småblomstrende gråttrær
Video: How to grow Snow Fountains® Weeping Cherry - Weeping White Flowering Cherry 2024, April
Anonim

Hvis du tenker på å invitere et blomstrende tre inn i hagen din, må du forstå at ikke alle trær med blomster vil passe regningen. Hvis det du ser etter er små blomstrende gråtende trær, har du satt inn tre filtre i blandingen.

Så hvilke er de beste blomstrende gråtende trærne for en liten hage? Les videre for våre anbefalinger for blomstrende gråtende trær. Vi vil peke ut noen rosa blomstrende gråtende trær og noen få lilla.

Blomstrende gråtende trær

Gråtrær er de med grener som fosser ned i stedet for å gå ut horisont alt eller peke oppover. De pleier å gi en rolig luft til bakgården. Den gråtende pilen er et klassisk eksempel på et gråtende tre, men det er et stort og har ikke prangende blomster.

Hvis du leter etter små blomstrende gråtende trær, må du lete mer, men det betyr ikke at utvalget er lite. Mange trær har gråtende varianter, og et godt sted å starte er med frukttrær. Sjekk ut vårblomstrende crabapples. Vi liker kultivaren 'Louisa', et av de rosa blomstrende gråtende trærne som topper seg med en høyde på 15 fot (5 m). Den byr på blondeblomster om våren i tillegg til imponerende mengder gul frukt og høstfarge.

Beste blomstrende gråtende trær

Rosa og lilla blomstrende gråtende trær er blantde beste blomstrende gråtende trærne du kan finne, men hvite blomster er også vakre. Du vil finne massevis av krusete hvite blomster på vårblomstrende kirsebærtrær, som snøfontener som gråter kirsebær (Prunus ‘Snofozam’) med sine grasiøse fossende grener. Treet har også en høstutstilling og kobberbark som gir vinterinteresse. Den vokser også til 15 fot (5 m) høy.

Hvis du trenger noe enda mindre, tenk på det rosa blomstrende gråtende treet Eastern redbud ‘Ruby Falls’ (Cercis canadensis ‘Ruby Falls’). Den vokser bare til 6 fot høy (1,8 m), men har en kronebredde på 4 fot (1,2 m). Den byr på nydelige rosa blomster om våren, pluss hjerteformede blader som lyser gult om høsten.

Blomstrende gråtende trær med blomster

Lilla blomstrende gråtende trær er også nydelige. Hvis du elsker ideen om en liten gråtende østlig rødknopp, men foretrekker syrinblomster, er du heldig. Sjekk ut "Lavender Twist", en annen liten gråtende østlig rødknopp med noen av de samme egenskapene som "Ruby Falls", men pyntet med lilla blomster om våren. 'Lavender twist' redbud imponerer også med sin vridde stamme og grener.

Crape myrtle er et annet populært valg. Vi liker crapemyrten 'Delta Blush' (Lagerstroemia indica 'Delta Blush'. Den vokser lyserosa blomsterklaser som er veldig attraktive. Crapemyrten har også fordelen av å blomstre hele sommeren, fra juni til september.

Anbefalt: