Northwest Pollinator Plants: Grow A PNW Pollinator Garden

Innholdsfortegnelse:

Northwest Pollinator Plants: Grow A PNW Pollinator Garden
Northwest Pollinator Plants: Grow A PNW Pollinator Garden

Video: Northwest Pollinator Plants: Grow A PNW Pollinator Garden

Video: Northwest Pollinator Plants: Grow A PNW Pollinator Garden
Video: Gardening For Pollinators in the Pacific Northwest by Brenda Cunningham & Bob Gillespie. 2024, April
Anonim

Uten bier ville det sannsynligvis ikke vært noe menneskeliv. Bier og andre pollinatorer er livsviktige for oss og andre arter. Nyhetene i det siste har understreket mangelen på pollinatorer i Oregon og Washington og andre områder av kloden. Det er derfor mange innbyggere er interessert i en pollinatorhage i Pacific Northwest (PNW). En pollinatorhage i Pacific Northwest lokker pollinatorer med innfødte planter. Du gjør din del for pollinatorene, og de belønner deg med nydelige blomster og rikelig mat.

Pollinator Garden Pacific Northwest

Mange huseiere elsker sine uberørte plener, men for å få en plen som er plettfri av ugress og sykdommer, er mange avhengige av kjemikalier - kjemikalier som dreper pollinatorer, inkludert bier. Husk at løvetannene i plenen din er en av de første matvarene for bier.

I stedet for å skade pollinatorer i Oregon og Washington, henvender mange gartnere seg til innfødte planter som er naturlig tilpasset PNW, og dermed eliminerer behovet for kjemiske kontroller.

PNW Pollinator Garden Tips

Det er noen få kriterier som bør oppgis for pollinatorer i Oregon og Washington (og andre steder for den saks skyld).

  • Å bruke innfødte planter som nevnt ovenfor er en flott start.
  • Tenk på forskjellen mellom anatomiene til enkolibri vs. en bie. Hummere har lange nebb som de kan hente nektar med, men bier kan ikke nå dypt inn i en blomst, så velg blomster med synlig pollen som er lettere å nå.
  • Når du velger Northwest pollinatorplanter, velg varierte farger - spesielt bie-attraksjonsmidler som blå, fiolett, hvit og gul.
  • Velg planter som blomstrer til forskjellige tider av året, så det er en jevn tilførsel av pollen og nektar for pollinatorer.
  • Unngå bruk av sprøytemidler. Kjemiske kontroller skiller ikke mellom insekter og kan lett desimere en bikoloni like lett som det målrettede skadeinsektet.
  • Sveis en vannkilde for en pollinatorhage i Pacific Northwest. Bier bruker vann til å avkjøle bikuben og for å fortynne honning for å mate ungene sine.

Northwest Pollinator Plants

Blomstrende innfødte planter å vurdere for en PNW-pollinatorhage inkluderer selvhelbredende, vanlige camas, storblomstret collomia, storbladlupin og engsjakkmallow. Andre alternativer inkluderer stillehavs- eller kystrododendron, servicebær, salal, rødblomstrende rips og milkweed.

Andre blomstrende planter som tiltrekker seg pollinatorer kan omfatte lavendel, kattmynte, blåblomst, havspray, russisk salvie og ettårige zinnias og solsikker.

Det er mange andre planter for å tiltrekke seg pollinatorer i PNW-pollinatorhagen. Jo mer variert hagen er, jo bedre. Ikke-innfødte planter kan også plantes, men vær sikker på at de passer til din region; plant dem vel vitende om at de ikke er naturalisert i ditt område og derfor kan være mer utsatt for sykdomeller skadedyr.

Anbefalt: