Skadedyravstøtende kobbertråd: kobbertråd for snegler og snegler

Innholdsfortegnelse:

Skadedyravstøtende kobbertråd: kobbertråd for snegler og snegler
Skadedyravstøtende kobbertråd: kobbertråd for snegler og snegler

Video: Skadedyravstøtende kobbertråd: kobbertråd for snegler og snegler

Video: Skadedyravstøtende kobbertråd: kobbertråd for snegler og snegler
Video: Brug kobbertape mod snegle 2024, April
Anonim

Lei av snegler og snegler som spiser på favorittplantene og unge trærne dine? Det er mange triks og agn tilgjengelig, men har du prøvd kobbertrådnetting? Det er humant, effektivt og skader ikke kjæledyr eller barn.

En effektiv barriere

Kobbertråd i hagen kåres som den beste barriereløsningen. Kobbernett frastøter snegler og snegler med en ugunstig reaksjon når de prøver å krysse den, omtrent som et sjokk. De snur og går den andre veien. Kobber vil imidlertid forringes, og det må skiftes ut på et tidspunkt.

Disse skadedyrene liker å spise hosta, basilikum, delphinium, lilje, ringblomst, jordbær, salat, kål og bønner, for å nevne noen.

De spiser mesteparten av småspisingene sine om natten, for så å gjemme seg om dagen under mulch, bunndekke, blomsterpotter, trappesteiner, tre og andre fuktige, mørke steder. De trenger hydrering, så det hjelper å kutte ned på vanningen. De kan håndplukkes om natten med en lommelykt og slippes i såpevann, men hvem vil gjøre det? En fordel med kobbertråd er at du ikke trenger å drepe sneglene eller sneglene; de bare går videre.

Pest Repellant Copper Wire: Kobbertråd for snegler og snegler

Kobberstrimler, minst entomme bred, kan kuttes fra kobberplater og festes rundt planter, bed, drivhusbenker eller blomsterpotter. Kobbersikting kan brukes, men vil ikke vare så lenge.

Et produkt produsert spesielt for hagen, en kobbernetting eller kobbertrådnetting, hevder å være ikke-nedbrytbart. Selges i ruller, den kan kuttes til.

Påfør ønsket lengde og bredde av kobbernett rundt plantestengler, beholdere, buskstilker og trestammer. Hekt stingene sammen for å lukke båndet. Den frastøter snegler og snegler uten å skade dem, og er ikke giftig for kjæledyr, dyreliv og barn.

Når det harde arbeidet er gjort, kan du slappe av og vite at favoritthostaene dine skal være uten snegle.

Anbefalt: