Hvordan drepe trerøtter - tips for å drepe trær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan drepe trerøtter - tips for å drepe trær
Hvordan drepe trerøtter - tips for å drepe trær

Video: Hvordan drepe trerøtter - tips for å drepe trær

Video: Hvordan drepe trerøtter - tips for å drepe trær
Video: How to Kill a Tree Stump 2024, Kan
Anonim

Mens vi stort sett nyter tilstedeværelsen av trær i hagen vår, er det tider når de kan bli til sjenanse. Trær er bare planter, og enhver plante kan bli et ugress, og å vite hvordan du dreper et tre er ikke forskjellig fra å drepe et ugress.

Det er flere måter å drepe trær på; la oss ta en titt på noen.

Killing a Tree av Girdling

Fjern barken helt rundt omkretsen av trærne. Denne måten å drepe et tre kalles girdling. Dette er en av de mest effektive metodene for å drepe trær, da det alltid vil fungere. Treet vil ikke være i stand til å transportere næringsstoffer fra bladene til røttene og vil dø i løpet av noen uker.

Hvordan drepe trær ved å asf altere dem

Å vite hvordan man dreper trerøtter er det samme som å vite hvordan man dreper et tre. Trerøtter trenger å puste, og hvis de blir kv alt, vil treet dø. Asf altering over trerøtter, til og med mulching for dypt over trerøtter, vil sakte kvele treet og vil ende opp med å drepe trær som har røttene dekket.

Hvordan drepe et tre med s alt

I tidligere kriger var s alting av jorden hvordan forrædere ble straffet. Land som har s alt tilsatt vil ikke bære liv, selv ikke treliv. Vær oppmerksom på at s alting vil ende opp med å drepe trær, gress og evvegetativt liv i nærområdet. Dessuten kan det ta en stund før noe annet vokser der.

Metoder for å drepe trær med ugressmiddel

Ugressmidler kan være svært effektive for å håndtere zombietrær som er hugget ned, men som fortsetter å vokse ut igjen. På en varm og tørr dag, kutt ned treet så mye som mulig og mal de ferske kuttene på treet med et ugressmiddel av full styrke. Prøv også å lage ferske kutt på treet eller bore inn i trestammen og sette ugressmiddel inn i såret. Vær oppmerksom på at det er ditt ansvar å følge alle føderale, statlige og lokale lover og forskrifter angående bruk av ugressmidler.

Hvordan drepe trær ved å kutte dem

Å felle et tre er blant de mest effektive metodene for å drepe trær. Start med å kutte ytre lemmer og fortsett innover. Når lemmene er trygt fjernet, kutt ned hovedstammen. Bor inn i den gjenværende lastebilen flere ganger. Hvis du ønsker å fullføre hvordan du dreper trerøtter, fyll hullene med s alt, ugressmiddel eller nitrogen. Når trestubben er død, kan den enkelt hugges ut.

Trær, selv om de noen ganger er vakre, vokser ikke alltid på det beste stedet. Lurer på hvordan man dreper treugras eller hva som er de beste metodene for å drepe trær, går ikke imot normen. Å lære hvordan du dreper trær trygt og effektivt kan bidra til å holde hagen din trygg og vakker.

Merk: Eventuelle anbefalinger knyttet til bruk av kjemikalier er kun til informasjonsformål. Kjemisk kontroll bør kun brukes som en siste utvei, som organisktilnærminger er tryggere og mer miljøvennlige.

Anbefalt: