Ideer for kontorplanter - Velge planter for kontoret

Innholdsfortegnelse:

Ideer for kontorplanter - Velge planter for kontoret
Ideer for kontorplanter - Velge planter for kontoret

Video: Ideer for kontorplanter - Velge planter for kontoret

Video: Ideer for kontorplanter - Velge planter for kontoret
Video: 31 IKEA Storage and furniture makeover ideas 2024, Kan
Anonim

Visste du at kontorplanter kan være bra for deg? Det er sant. Planter forbedrer det generelle utseendet til et kontor, og gir screening eller et hyggelig fokuspunkt. De kan også redusere stress og eliminere luftforurensninger, og en sunn, glad ansatt er en mer produktiv ansatt.

Det finnes mange typer kule kontorplanter å velge mellom, avhengig av plass og spesifikke behov. Med så mange valg, kan nesten hvilken som helst setting integreres med dine egne ideer for kontorplanter. La oss se på noen gode planter for kontoret.

kule kontorplanter for nybegynnere

Noen av de beste plantene for et kontor er de som krever lite stell. Det er tross alt ikke alle som har en grønn tommel. Mange kule kontorplanter er enkle å ta vare på. Noen gode nybegynnerplanter for kontoret inkluderer:

  • Pothos – Pothos tilpasser seg godt til en rekke kontorforhold, fra lave lysnivåer til lysere. Denne lettstelte planten, med hjerteformede, hvitflekkede blader, er et nydelig tillegg når du sitter på et skrivebord, en hylle eller et bord.
  • Philodendrons – Filodendroner, hvorav de fleste er klatrere, er flotte for å legge til høyde på små områder. Sett dem på arkivskap eller i hengende kurver. Disse plantene er enkle å dyrke ogegnet for et bredt spekter av innendørsforhold, inkludert sporadisk forsømmelse.
  • Edderkoppplante – Edderkoppplante er ikke bare en av de kuleste kontorplantene med sine små edderkopper hengende ned, men den er også en av de enkleste plantene å dyrke innendørs. Sett den høyt opp for alle å beundre.
  • Slangeplante – Slangeplante, eller svigermors tunge, gjør en stor uttalelse på kontoret. Den har attraktive sverdlignende blader som vokser noe høye, noe som gjør den utmerket for fokus eller visning.
  • Kaktusplanter – Når alt annet feiler, er det den pålitelige kaktusen. Bare sørg for å holde den plassert der ingen sannsynligvis vil sitte fast. Det er mange typer å velge mellom, som alle garantert vil vekke samtaler.

Beste kontoranlegg for å redusere forurensninger

Noen av de beste plantene for et kontor er de som reduserer luftforurensning. Gode ideer for kontorplanter som vil bidra til å rense omgivelsene dine inkluderer:

  • Gummiplanter – Gummiplanter er ikke bare et utmerket tillegg til nesten enhver kontorinnredning, men de er også kjent for å effektivt fjerne innendørs luftforurensninger.
  • Dracaena – Dracaena, eller maisplante, er et annet godt valg for å eliminere forurensninger. Den er enkel å ta vare på og utgjør et unikt fokuspunkt eller sikteanlegg.
  • Fredslilje – Fredslilje er også kjent for å rense luften. Den tåler lite lys og er også en kraftig dyrker. Peace Lily fungerer bra for fokus på interesse og screening.

Andre gode planter forKontor

Det finnes mange andre planter som passer for kontormiljøer. Noen flere ideer for kontorplanter inkluderer:

  • Engelsk eføy – Eføy er ikke bare lett å dyrke, men hjelper også med å eliminere mugg. Den trives i nesten alle lysforhold og ser flott ut når den klatrer opp på en stang eller i en hengende kurv.
  • Paraplyplante – Paraplyplanten (treet) er perfekt for å gi privatliv, siden den blir ganske høy. Mengden lys dikterer vanligvis dennes omsorg - lite lys, tørrere jord; sterkt lys, mer vann.
  • Boston bregner – Boston bregner kan gi en fin touch til kontoret så lenge de grunnleggende behovene dekkes. De krever tilstrekkelig belysning og fuktig jord.
  • afrikansk fiolett – Ingen plass? Tenk på den afrikanske fiolen. Det er en av de beste kontorplantene du kan finne. Selv om disse søte små plantene krever litt mer vedlikehold, for eksempel mye lys og fuktighet, er de flotte for å tilføre en fargeklatt til triste kontormiljøer.

Anbefalt: