Flame Vine Care - How To Grow A Mexican Flame Vine

Innholdsfortegnelse:

Flame Vine Care - How To Grow A Mexican Flame Vine
Flame Vine Care - How To Grow A Mexican Flame Vine

Video: Flame Vine Care - How To Grow A Mexican Flame Vine

Video: Flame Vine Care - How To Grow A Mexican Flame Vine
Video: How to grow and care of mexican flame vine | Care of mexican flame vine | Flame vine 2024, Kan
Anonim

Å dyrke meksikanske flammeranker (Senecio confusus syn. Pseudogynoxus confusus, Pseudogynoxus chenopodiodes) gir gartneren et utbrudd av lys oransje farge i solrike områder av hagen. Lett å dyrke og forplante, det er enkelt å ta vare på meksikanske flammevinstokker. Når du har startet en meksikansk flammeblomst i blomsterbedene dine, kan du enkelt dyrke mer fra stiklinger.

About Mexican Flame Flower

Voksende meksikanske flammeranker har attraktivt, mørkegrønt løvverk som kan klatre i et espalier eller annen støtte eller fosse over en vegg. Bladene er så store som 10 cm lange og gir en frodig, tropisk følelse til området der de er plantet. Når blomster dukker opp, vil sommerfugler og kolibrier være vanlige besøkende og kan bli lokket til å bli hvis en vannkilde er tilgjengelig. Ta vare på meksikanske flammevinstokker kan omfatte beskjæring, siden vintreet kan vokse til 6 m.

Learning How to Grow a Mexican Flame Vine

Meksikansk flammeblomst startes enkelt i hagen fra frø om våren. En urteaktig flerårig eller eviggrønn i USDA plantehardhetssoner 8 og over, meksikansk flammeblomst vokser som en årlig i nedre soner. Rask vekst muliggjør utvikling av løvverk og blomster før planteflatene dør tilbake frafrost.

Flame-vinepleie inkluderer trimming av planten for å oppmuntre til en ny oppblomstring om sommeren. Beskjæring som en del av pleie av flammevin oppmuntrer til oppblomstring i hele planten; de som ikke er beskjært, blomstrer bare på toppen av klatringsranken.

Plant frø i et solrikt område med godt drenert jord. Meksikanske flammevinstokker er ikke kresne når det gjelder jord og vil spire i dårlig jord og steinete områder. En mer rik visning av blomster forekommer i organisk jord, men jord som er for rik kan føre til at voksende meksikanske flammevinstokker kommer ut av kontroll. Det samme er tilfelle med gjødsling, så gå lett på fôring som en del av pleie av flammevin.

Ytterligere Flame Vine Care

Når de er etablert i landskapet, er det lite vedlikehold å ta vare på meksikanske flammevinstokker. Planten er tørketolerant, men vil ha godt av sporadisk vanning i tørre perioder.

Ta stiklinger fra den meksikanske flammeblomsten for å overvintre i områder der den dyrkes som en ettårig. Å lære å dyrke en meksikansk flammevin for neste år kan også gjøres ved å samle og lagre frø.

Anbefalt: