Prairie Grass Identification - What Is Rescue Pairie Grass

Innholdsfortegnelse:

Prairie Grass Identification - What Is Rescue Pairie Grass
Prairie Grass Identification - What Is Rescue Pairie Grass

Video: Prairie Grass Identification - What Is Rescue Pairie Grass

Video: Prairie Grass Identification - What Is Rescue Pairie Grass
Video: Prairie Grass Identification: Which Grass is Which Webinar Series 2024, April
Anonim

For de som leter etter en god dekkvekst eller husdyrfôr, kan Bromus præriegress være akkurat det du trenger. La oss lære mer om hva præriegress brukes til og hvordan man planter præriegressfrø.

Hva er Prairie Grass?

Prairie bromegrass (Bromus willdenowii) er hjemmehørende i Sør-Amerika og har vært i USA i omtrent 150 år. Det er også kjent som Bromus præriegress, redningsgress og matua. Finnes hovedsakelig langs veikanter, slåtteenger eller på beitemarker, er dette gresset et gressgress fra kjølige årstider som modnes i en høyde på omtrent 2 til 3 fot (0,5 til 1 m.). Selv om dette gresset er en flerårig plante, fungerer det som ettårig i deler av det sørøstlige USA.

Prairie Grass Identification

Dette gresset ser mye ut som frukthagegress, men har tett dekket basalbladslirer med lyse hår og en kortere ligule. Bladene er rullet i knoppen og en lysegrønn farge. Prairie gress frøhoder produseres gjennom hele vekstsesongen.

Hva brukes præriegress til?

Den vanligste bruken av præriegress er som avlingsforlenger på kjølige tider av året, som tidlig på våren og sen høst. På grunn av sin tette næringssammensetning, er det en næringsrik og svært kostnadseffektivhusdyrfôr. Storfe, hester, sauer, geiter og forskjellige dyreliv nyter å gumle på dette smakfulle gresset, som ofte inngår i beiteblandinger med svingel, bermudagress og frukthagegress.

Å dyrke og administrere præriegress

Prairie gressfrø er ikke konkurransedyktig, så det er best å plante sammen med andre gress fra den kalde årstiden. Den passer imidlertid godt med alfalfa.

Jord bør være fruktbar og middels grov for best resultat. Dette gresset vil tåle tørke, men ikke flom og krever tilstrekkelig drenering. Præriegress liker høyt nitrogen og en jord-pH rundt 6 til 7.

Du må passe på å ikke plante frøet for dypt, ellers vil det oppstå spiringsproblemer. De beste plantetidene i sørøst er mellom midten av august og slutten av september.

Anbefalt: