Children's Stepping Stone Projects - Hjemmelagde Stepping Stones For Kids

Innholdsfortegnelse:

Children's Stepping Stone Projects - Hjemmelagde Stepping Stones For Kids
Children's Stepping Stone Projects - Hjemmelagde Stepping Stones For Kids

Video: Children's Stepping Stone Projects - Hjemmelagde Stepping Stones For Kids

Video: Children's Stepping Stone Projects - Hjemmelagde Stepping Stones For Kids
Video: Easy Crochet Stepping Texture Hat 2024, April
Anonim

Stier laget av trappetrinn i hagen gjør en attraktiv overgang mellom separate deler av hagen. Hvis du er en forelder eller besteforeldre, kan steppingstones for barn være et sjarmerende tillegg til landskapsdesignet ditt. Få barna involvert ved å la hvert barn dekorere sin egen stein med personlige gjenstander eller dekorative design med individuell smak i tankene. Disse springsteinsprosjektene for barn er en fin måte å tilbringe en helgeettermiddag på, og vil gi deg et minne som vil vare i årevis.

Children's Steppingstone-prosjekter

Å samle støpeformer er det første trinnet i å lære barn å lage steppingstones. Plastfatene fra plantekasser er ideelle, men barnet ditt vil kanskje eksperimentere i størrelse og form ved å velge en pai- eller kakeform, en tallerkenform eller til og med en pappeske. Så lenge beholderen er relativt solid og minst 5 cm dyp, vil den fungere for dette prosjektet.

Du må smøre formen på samme måte som du ville smøre og mele en kakeform, og av samme grunn. Det siste du vil skal skje etter alt ditt barns nøye arbeid er å ha steinen inni formen. Et lag med vaselin dekket med et dryss av sand på bunnen og sidene av formen bør tata vare på eventuelle problemer med å feste seg.

lage hjemmelagde steppingstones for barn

Bland sammen én del raskt betongpulver med fem deler vann. Den resulterende blandingen skal være like tykk som brownie-deigen. Hvis det er for tykt, tilsett vann 1 ss (15 ml) om gangen til det er riktig. Hell blandingen inn i de forberedte formene og glatt av overflaten med en pinne. Slipp formen på bakken et par ganger for å la luftbobler komme til overflaten.

La blandingen stivne i 30 minutter, ta deretter kjøkkenhansker på barna og la dem ha det gøy. De kan legge til klinkekuler, skjell, ødelagte tallerkener eller til og med brettspillbrikker til designet. Gi dem hver en liten pinne for å skrive navn og dato på steinen.

Tørk de hjemmelagde trappesteinene i formene i to dager, og dugg med vann to ganger om dagen for å unngå sprekker. Fjern steinene etter to dager og la dem tørke i ytterligere to uker før du planter i hagen din.

Anbefalt: