Ideer for håndverkshage for barn - tips om hvordan du lager et hagetema

Innholdsfortegnelse:

Ideer for håndverkshage for barn - tips om hvordan du lager et hagetema
Ideer for håndverkshage for barn - tips om hvordan du lager et hagetema

Video: Ideer for håndverkshage for barn - tips om hvordan du lager et hagetema

Video: Ideer for håndverkshage for barn - tips om hvordan du lager et hagetema
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, April
Anonim

Veterangartnere vil fortelle deg at den beste måten å få barn interessert i hagearbeid er å gi dem sin egen tomt og la dem dyrke noe interessant. Babyvannmeloner og regnbuegulrøtter er alltid populære valg, men hvorfor ikke la dem dyrke hageplanter til kunstprosjekter?

Voksende håndverksrekvisita kombinerer barnas kjærlighet til smarte prosjekter med en økende interesse for hagearbeid. Neste vinter, når du planlegger grønnsakshagen din, kan du planlegge og bestille forsyninger og lære hvordan du lager en hage for kunst og håndverk.

Tips om å lage et håndverkshage-tema

Hva er en håndverkshage? Den ser ut som en hvilken som helst annen hageplass, men plantene som vokser inni den, brukes som forsyninger til håndverksprosjekter i stedet for som mat eller blomster. Håndverkshagen kan inneholde en hodge-podge med forskjellige håndverksartikler som vokser side om side, eller du kan dyrke en hel samling planter som skal brukes i ett håndverk.

Å lage et hagetema er helt opp til deg og barna dine, siden hver enkelt er personlig og forskjellig fra resten.

Craft Garden Ideas for Kids

Sett deg ned med barna dine i planleggingsfasen og finn ut hvilket håndverk de liker å gjøre. Planlegg lignende håndverk for senere på året og finn frø tildyrke forsyningene sine. Du trenger ikke å gjøre nøyaktige kopier av håndverksbutikkprosjekter; bare se etter temaer i hva slags håndverk de liker.

Ideer til håndverkshage kommer fra over alt. Se på egenskapene til hver plante og se hvordan den kan brukes i smarte prosjekter.

Color Dye Garden

Hvis barna dine liker å male t-skjorter og gjøre annen fiberkunst, kan du dyrke en fargehage med dem. Velg en rekke planter som produserer naturlige fargestoffer og eksperimenter med dem etter høsting for å se hvilke farger du kan finne på. Noen av de enkleste fargeplantene å dyrke er:

  • løk
  • beets
  • rødkål
  • marigold
  • gulrottopper
  • spinatblader

Lær om døende skjorter og garn og oppdag de noen ganger overraskende fargene du kommer til å lage.

Bead Garden

Få en lapp med Jobs tårer for barn som liker å perle. Denne kornplanten vokser omtrent som hvete, men produserer tykke frø med et naturlig hull i midten, perfekt for strenging på snor. Perlene har et naturlig skinnende belegg og en attraktiv stripete brun og grå farge.

Gurd Growing

Druk en blandet kalebasselapp og la barna dine bestemme hva de skal gjøre med hver kalebass. Tørkede kalebasser er seige som tre og kan brukes til fuglehus, oppbevaringsbeholdere, kantiner og til og med sleiver. En pakke med blandede frø gir en morsom mystisk variant.

La kalebassene tørke helt før du bruker dem, noe som kan ta flere måneder, la dem deretter være rene eller la barna male dem eller dekorere dem med permanentmarkører.

Dette er selvfølgelig bare noen få ideer du kan prøve. Bruk fantasien og oppdag flere hagetemaer.

Anbefalt: