Bird Proofing Hanging Baskets - Birds Nesting In Hanging Plants

Innholdsfortegnelse:

Bird Proofing Hanging Baskets - Birds Nesting In Hanging Plants
Bird Proofing Hanging Baskets - Birds Nesting In Hanging Plants

Video: Bird Proofing Hanging Baskets - Birds Nesting In Hanging Plants

Video: Bird Proofing Hanging Baskets - Birds Nesting In Hanging Plants
Video: Bird nesting on the hanging basket second time. 2024, Kan
Anonim

Hengende plantekasser forbedrer ikke bare eiendommen din, men gir attraktive hekkeplasser for fugler. Fuglesikre hengende kurver forhindrer altfor beskyttende fjærkledde foreldre fra å dykkebombing deg. Det demper også bekymringer om å skade egg eller babyer når du vanner eller vedlikeholder beholderne. Prøv noen av forslagene i denne artikkelen for Aves vennlig hagearbeid.

De fleste gartnere tar imot fugler og skaper til og med fristed for sine flygende venner. Men i noen tilfeller bestemmer de små gutta seg for å hekke i hengende kurver og andre beholdere. Det er lett å se hvorfor de finner slike steder attraktive, med sin løvrike beskyttelse mot rovdyr og vær. Du har et par valg hvis fuglene blir til sjenanse eller du er bekymret for å skade reirene.

Hengende kurver for fuglesikring

Den første forsvarslinjen er forebygging. Her er noen trinn du kan ta for å forhindre at fugler tar bolig i potteplantene dine:

  • Legg til mange andre hekkeplasser i hagen din. Sett opp fuglehus og hekkekasser.
  • Ved planting, legg lett netting over kurven eller beholderen, slik at fugler ikke kan komme inn for å bygge reir.
  • Bruk falske rovdyr til åfraråde dem fra plantesonen din. Disse kan omfatte gummislanger eller en falsk ugle.
  • Sett streamere langs kantene av hjemmet ditt eller der du henger kurver. Dette vil forhindre at fugler hekker i hengende kurver ved å skremme dem til en mer passende sone.

For sent! Jeg har en fugl som hekker i min hengende kurv

Selv med litt forebygging kan du finne deg selv i besittelse av fugler som hekker i hengende planter. I motsetning til tidlig forskning, kan du flytte et rede og foreldrene vil fortsatt ta vare på det, forutsatt at du ikke flytter det dit de ikke finner det.

Plasser en lignende hengende kurv foret med kokos eller mose ved siden av originalen og flytt reiret til det nye stedet. Hvis du har en hengende plante med fugler, vil denne enkle utkastelsen vanligvis gjøre susen. Som et forebyggende skritt, heng opp kurven hvert år når du henger dine andre.

Hvis du har prøvd alt for å hindre fugler i hengende kurver, prøv seriøs krigføring. Sett opp små bambusspyd i planten for å holde dyrene ute. Det vil absolutt ikke skade dem, men det vil ikke være en flat overflate å bygge et rede i.

En annen idé for å hemme fugler i hengende kurver er å plassere et par sitrusolje-gjennomvåte bomullsdotter i reiret. Sitrusduften kan frastøte dem.

Samlet sett er den beste ideen å nyte dyrelivet på nært hold. Vær forsiktig når du vanner hvis du har en hengende plante med fugler. Bruk en lett spray eller håndvann rundt babyene. Når ungfuglene har fløyet reiret, fjern det for å forhindre at det blir et hekkested forfeil.

Anbefalt: