American Holly Planting - Lær hvordan du tar vare på American Holly

Innholdsfortegnelse:

American Holly Planting - Lær hvordan du tar vare på American Holly
American Holly Planting - Lær hvordan du tar vare på American Holly

Video: American Holly Planting - Lær hvordan du tar vare på American Holly

Video: American Holly Planting - Lær hvordan du tar vare på American Holly
Video: El Chombo - Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks (Official Video) [Ultra Records] 2024, Kan
Anonim

De fleste av oss er familie med kristtornbusker i landskapet, og å dyrke amerikanske kristtorntrær (Ilex opaca) er en relativt enkel oppgave. Les videre for å lære mer om denne kristtornarten.

American Holly Information

Disse attraktive, eviggrønne bredbladede trærne blir 15–50 fot (4,6–15 m) høye. De er pyramideformet og er kjent for sine slående røde bær og dypgrønne, læraktige blader med skarpe spisser. Amerikanske kristtorntrær er fantastiske landskapsplanter. De er også flotte for habitat. Det tette løvet gir dekning for små kryp og bærene gir mat til mange fugler.

Det viktigste ved amerikansk kristtorninformasjon er at disse trærne er toboe, noe som betyr at disse plantene er enten hanner eller hunner. Det er hunnen som produserer de røde bærene. Det tar vanligvis 5 år eller mer å finne ut om du har en kvinne. Hvis du vil ha de røde bærene (og de fleste av oss gjør det), må du kjøpe en identifisert hunn fra en barnehage eller plante minst fire eller fem av dem for å øke oddsen.

Growing American Holly Trees

Amerikansk kristtornplanting er enkelt så lenge du velger beholdere eller balle- og burlappede prøver. Ikke plant nakne rottrær. De mislykkes vanligvis. Amerikanske kristtorntrær kanta alle typer jord, men foretrekker lett sur, god drenering, sandholdig jord.

Amerikanske kristtorntrær fungerer godt i skygge og full sol, men foretrekker delvis sol. Disse trærne liker regelmessig og jevn fuktighet, men de tåler også flom, sporadisk tørke og havs altsprut. Dette er tøffe trær!

How to Care for American Holly

Hvis du lurer på om stell av amerikansk kristtorn, er det egentlig ikke mye å gjøre. Sørg for at du planter dem i et område som er beskyttet mot harde, tørkende vintervinder. Hold jorden fuktig. Beskjær dem kun hvis de danner uregelmessige greiner eller hvis du vil klippe dem inn i en hekk. De bukker ikke under for mange skadedyr eller sykdommer. De vokser noe sakte med 12-24 tommer (30-61 cm.) per år. Så vær tålmodig. Det er verdt ventetiden!

Anbefalt: