Sourwood Tree Information - Tips om å plante surwood-trær i landskapet

Innholdsfortegnelse:

Sourwood Tree Information - Tips om å plante surwood-trær i landskapet
Sourwood Tree Information - Tips om å plante surwood-trær i landskapet

Video: Sourwood Tree Information - Tips om å plante surwood-trær i landskapet

Video: Sourwood Tree Information - Tips om å plante surwood-trær i landskapet
Video: Sourwood Tree 2024, Kan
Anonim

Hvis du aldri har hørt om survedtrær, har du gått glipp av en av de vakreste innfødte artene. Survedtrær, også k alt sorreltrær, byr på glede i hver sesong, med blomster om sommeren, strålende farger om høsten og prydfrøkapsler om vinteren. Hvis du tenker på å plante survedtrær, vil du lære mer informasjon om survedtre. Les videre for å lære om planting og stell av survedtrær.

Survedtre-fakta

Det er interessant å lese om fakta om survedtre. Survedtreveksten er ganske rask. Trærne vokser vanligvis 25 fot (7,6 m.) høye i hagen din, men kan skyte opptil 60 fot (18 m.) høye i naturen. Stammen på et survedtre er rett og slank, barken sprukket og grå, og kronen smal.

Survedtrefakta forteller deg at det vitenskapelige navnet er Oxydendrum arboretum. Det vanlige navnet kommer fra den syrlige smaken av bladene, som er fintannede og blanke. De kan bli 20 cm lange og se litt ut som ferskenblader.

Hvis du vurderer å plante survedtrær, vil du bli glad for å høre at løvet produserer utmerket høstfarge, og konsekvent blir en lys karmosinrød. Du kansetter også pris på informasjon om survedtre om blomstene, som er attraktive for bier.

Blomstene er hvite og vises på grenene om sommeren. Blomster blomstrer på avsenderpanikker og har en svak duft. Med tiden produserer blomstene tørre frøkapsler som modnes om høsten. De henger på treet etter løvfall og gir dekorativ vinterrente.

Planting av survedtrær

Hvis du planter survedtrær, gjør du best å dyrke dem i godt drenerende, lett sur jord. Den ideelle jorda er fuktig og rik på organisk innhold.

Plant trærne i full sol. Selv om de tåler delvis skygge, får du færre blomster og høstfargen vil ikke være like lys.

For å ta vare på survedtrær, ikke stint på vann. Gi trærne sjenerøs vanning hele vekstsesongen når de er unge. Vann dem i tørt vær, selv etter at de er modne, siden de ikke tåler tørke.

Druk survedtrær i U. S. Department of Agriculture, plantehardhetssone 5 til 9.

Anbefalt: