Garden Club Information - What Is A Neighborhood Garden Club

Innholdsfortegnelse:

Garden Club Information - What Is A Neighborhood Garden Club
Garden Club Information - What Is A Neighborhood Garden Club

Video: Garden Club Information - What Is A Neighborhood Garden Club

Video: Garden Club Information - What Is A Neighborhood Garden Club
Video: Garden Club Detective Squad (Official Trailer) | WEBTOON 2024, Kan
Anonim

Du elsker å putte rundt i hagen din og lære hvordan du får planter til å vokse. Men det er enda morsommere når du er en del av en gruppe lidenskapelige gartnere som forenes for å bytte informasjon, utveksle historier og gi hverandre en hånd. Hvorfor ikke tenke på å starte en hageklubb?

Hvis ideen din om en hageklubb involverer pent kledde damer med fancy hatter som drikker te, har du sett for mye på TV. Moderne hageklubber forener menn og kvinner i alle aldre som deler en felles kjærlighet til blomster, busker og grønnsaksplanter. Hvis ideen høres spennende ut, bør du vurdere å starte en hageklubb. Men, spør du, hvordan starter jeg en hageklubb? Les videre for alle tipsene du trenger for å komme i gang.

Hvordan starter jeg en hageklubb?

Den viktigste delen med en hageklubb er å få folk til å bli med, og det er der du bør legge ned en betydelig innsats. Start med likesinnede venner. Hvis ingen i gjengen din liker å grave i mørk jord, er det greit. Du kan starte en hageklubb i nabolaget.

Hva er en Neighborhood Garden Club?

Hva er en hageklubb i nabolaget? Det er en gruppe mennesker i ditt eget område av byen som er interessert i å møtes rundt hageaktiviteter. Nabolagsklubber erlettest siden alle bor i nærheten av hverandre og kan dele lignende regionale bekymringer.

Annonser ideen din ved å fortelle det til naboer, kolleger og kirkegrupper. Sett opp skilt på det lokale biblioteket, barnehagene, nabolagskafeene og samfunnshuset. Be lokalavisen om å skrive en melding for deg. Gjør det klart i løpesedler og merknader at folk på alle erfaringsnivåer er velkomne til å bli med.

Garden Club Information

Etter at du har startet medlemsstasjonen, kan du begynne å tenke på andre oppgaver som er nødvendige for å starte en hageklubb. Du trenger en god måte å kommunisere med andre medlemmer på og få informasjon om hageklubber spredt til alle. Hvorfor ikke bruke teknologi og registrere alle i en Facebook-gruppe?

Du må også planlegge og organisere møter. Snakk med andre medlemmer om hva de tror vil være nyttig og nyttig. Få en konsensus om hvor ofte og hvilke dager du skal møtes.

Vurder rundebordsdiskusjoner om et populært emne. Eller planlegg morsomme praktiske økter med å bygge tomatbur eller demonstrere forplantningsplanter med stiklinger. Du kan organisere plante- eller frøbytte, eller jobbe sammen for å plante en felleshage, eller ta vare på et offentlig grøntområde.

De beste hageklubbene drar nytte av alles kunnskap. En måte å gjøre dette på er å be hvert medlem etter tur om å designe og lede et møte.

Anbefalt: