Do Cicadas Damage Trees - Lær om Tree Skade From Cicada Insects

Innholdsfortegnelse:

Do Cicadas Damage Trees - Lær om Tree Skade From Cicada Insects
Do Cicadas Damage Trees - Lær om Tree Skade From Cicada Insects

Video: Do Cicadas Damage Trees - Lær om Tree Skade From Cicada Insects

Video: Do Cicadas Damage Trees - Lær om Tree Skade From Cicada Insects
Video: Here's how netting young trees can protect them against cicadas 2024, Kan
Anonim

Cicada bugs dukker opp hvert 13. eller 17. år for å terrorisere trær og menneskene som bryr seg om dem. Er trærne dine i fare? Lær å minimere sikaderskader på trær i denne artikkelen.

Skader sikader trær?

Sikader kan skade trær, men ikke på de måtene du kanskje tror. De voksne kan mate av blader, men ikke nok til å forårsake alvorlig eller varig skade. Larvene faller til bakken og graver seg ned til røttene der de spiser til det er på tide å forpuppe seg. Mens rotfôring berøver treet næringsstoffer som ellers ville hjelpe det til å vokse, har arborister aldri dokumentert noen skade på treet fra denne typen fôring.

Treskader fra sikadinsekter oppstår under eggleggingsprosessen. Hunnen legger eggene sine under barken på en kvist eller gren. Kvisten deler seg og dør, og bladene på kvisten blir brune. Denne tilstanden kalles "flagging". Du kan se flaggende kvister og grener med et øyeblikk på grunn av kontrasten mellom brune blader og de sunne grønne bladene på andre grener.

Hunnsikader er spesielt opptatt av størrelsen på grenen eller kvisten der de legger eggene sine, og foretrekker de som er omtrent på diameteren av en blyant. Dette betyr at eldretrær vil ikke få alvorlig skade fordi deres primære grener er mye større. Unge trær, derimot, kan bli så alvorlig skadet at de dør av skadene.

Minimering av sikaderskader på trær

De fleste ønsker ikke å føre kjemisk krigføring i sin egen bakgård for å forhindre treskader fra sikadinsekter, så her er en liste over forebyggende tiltak som ikke involverer bruk av insektmidler:

  • Ikke plant nye trær innen fire år etter at sikadene dukket opp. Unge trær har høy risiko, så det er best å vente til faren er over. Din Cooperative Extension-agent kan fortelle deg når du kan forvente sikadene.
  • Forhindr sikadefeil i små trær ved å dekke dem med netting. Nettet skal ha en maskestørrelse som ikke er lengre enn en kvart tomme (0,5 cm.). Fest nettet rundt stammen på treet rett under kalesjen for å hindre at sikader som kommer opp i stammen.
  • Klipp av og ødelegge flaggingsskader. Dette reduserer bestanden til neste generasjon ved å eliminere eggene.

Anbefalt: